|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πλησιαζουμε....
|
||||
|
||||
![]()
Η συμμετοχη απο Ελληνες χομπιστες ειναι απογοητευτικη!!!!
Θυμομενος ολα αυτα που τα τελευταια χρονια ειχαν γραφτει στα φορουμ περι διαγωνισμου στην Ελλαδα, νομιζα οτι δεν θα εχουμε χωρο να βαλουμε τις συμμετοχες. Η πραγματικοτητα ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν υπαρχει ουτε καν ενδιαφερον. Τον λογο που ο καθε δισκας δεν συμμετεχει, δεν τον εξεταζω και ουτε με αφορα......... Θα ηθελα ομως να ενημερωσω ολους οτι μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον διοργανωτη της "Κατοικιδια εν Δραση" οτι αν δεν εχουμε τουλαχιστον 70-75 επιβεβαιωμενες (Πληρωμενες!) συμμετοχες μεχρι τις 13 Αυγουστου, θα αναγκαστουμε να ακυρωσουμε το διαγωνισμο. Το ιδιο ισχυει και για το διαγωνισμο στησιματος βιοτοπικου ενυδρειου.( Διαγωνισμος που οργανωνεται με σκοπο να μην αφορα ολο το event μονο δισκαδες) Αν καποιοι απο εσας θελατε να αφησετε την συμμετοχη σας τελευταια στιγμη, παρακαλω επισπευστε το!!!! Ευχομαι να σταθουμε στο υψος των περιστασεων και να μην ξεφτιλιστουμε διεθνως.................
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη κιόλας αλλα απο το gab ποιο θέμα σε έκανε να υπολογίζεις 70 συμμετοχές; Νομίζω ότι πρέπει να ξεχωρίσεις το κάθε φόρουμ και να προσαρμοζεις ότι γράφεις ανάλογα με αυτο που βρίσκεσαι κάθε φορά!
Η απειλή της ακύρωσης είναι τιμωρία σε αυτούς που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο τους ... Προσωπικά αν διοργάνωνα κάτι αντίστοιχο ακόμα και μια συμμετοχή να είχα θα την τιμούσα και ας πλήρωνα απο τσέπη μου όλα τα έξοδα! Το κέρδος θα ήταν ο σεβασμός των συμμετεχόντων και ας είχα χασουρα οικονομική! Το δε ρεζίλι διεθνώς για ποιους παει; Για αυτούς που ανακοίνωσαν κάτι που ίσως δε θα πραγματοποιηθεί; Για όσους είπαν ότι θα πάρουν μέρος και έμειναν στα λόγια; Η για όλους όσους δεν θέλουν να πάρουν μέρος; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τα περισσοτερα μελη απο ολα τα ενυδρειακα φορουμ θα πιστευαν οτι τουλαχιστον οι "καθηγητες" των δισκων αν μη τι αλλο θα στηριζαν ενα τετοιο μεγαλο και μοναδικο γεγονος στην ελλαδα, τι καλυτερο απο το να βλεπαμε ζωντανα ολοι μας, τα ψαρια που εχουμε τοσο θαυμασει μεσα απο φωτογραφιες. αλλα μηπως τελικα ο θαυμασμος ειναι μονο απο τις φωτογραφιες ????????
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσον αφορά τα δικά μου ψάρια δεν θα είχες τίποτα να θαυμάσεις σε ένα τόσο μικρό ενυδρειο και με τέτοιες παραμέτρους νερού ... Οπότε η φωτογραφίες και βιντεο η απο κοντά ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν μαζεύονται όλα τα καταστήματα της Αθήνας και όχι μόνο να πάνε με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεφτιλιστούμε διεθνώς
![]() ![]() τι λέτε εσείς οι ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινοντας το χομπι μου στο πρωτο φορουμ που βρηκα βοηθεια ηταν το GAB. Ο γαυρος, ο τσαμης, ο τολης, ο πεταλας και καποιοι αλλοι ηταν αυτοι που κανανε τα παντα για το χομπι. Τωρα το ποιος εβαλε εσενα Γιωργο δικηγορο του φορουμ, ειναι αλλο θεμα.(Ειχες αραγε τοτε ενυδρειο η το μονο ψαρι που γνωριζες ειναι η τσιπουρα στα καρβουνα???).........
Πιστευω οτι δεν υπαρχει νοημονας ανθρωπος που πιστευει οτι η κινηση αυτη δεν ειναι για την αναπτυξη του χομπι. Ετσι λοιπον πηρα το θαρρος και εγραψα. Δεν νομιζω οτι καποιος απο τους παλιους -λεξη και εννοια- χομπιστες του GAB θα ειχε αντιρρηση. Και κανενας απο το συγκεκριμενο φορουμ δεν μου εδωσε ελπιδες για 70 συμμετοχες. Απλα απο ολα τα φορουμ και απο προσωπικη επικοινωνια με πολλους -και καλα- χομπιστες μου εδωσε αυτην την ιδεα...... Και στην τελικη ρε Γιωργο μη μιλας για οικονομικα (Παραθεση: "Προσωπικά αν διοργάνωνα κάτι αντίστοιχο ακόμα και μια συμμετοχή να είχα θα την τιμούσα και ας πλήρωνα απο τσέπη μου όλα τα έξοδα! Το κέρδος θα ήταν ο σεβασμός των συμμετεχόντων και ας είχα χασουρα οικονομική!") σε καποιον που εχει πληρωσει πααααααααρα πολλα για να βοηθησει την αναπτυξη του χομπι σε αυτη την κωλοχωρα............. Οσο για το φιλο που μιλησε για μαγαζια, δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι. ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!!!!! Αυτα απο εμενα.-
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Δίσκων στην Αθήνα | mathaios81 | Δίσκοι | 8 | 02-10-12 20:16 |
Σαλιγκάρια μεσογείου. | MINA | Μεσογειακό | 10 | 07-08-10 10:15 |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |