|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια αυτα θα ήταν να μπαίνουν σε χαρεμια ένα αρσενικο μαζι με αλλα θυληκα ! Ποσά λίτρα είναι το ενυδρειο ?? αν είναι αρκετα θα μπορούσαν να ζήσουν μαζι και τα δυο αρσενικα , αλλα κανονικά πρέπει να μείνει ένα αρσενικο !
|
|||
|
|||
![]()
χαρεμι σημαινει 1+3. κι ετσι οντως τα εχω (ειχα γιατι πεθανε ενα) 2 αρσενικα και 6 θηλυκα. το ενυδρειο ειναι 190 καθαρα το οποιο ειναι μια χαρα για το μεγεθος τους. οταν μεγαλωσουν θα αλλαξει το σετ απ να και μαλλον δε θα τα εχω εγω πια.
ηδη εβαλα αγγελια προχτες αλλα ισως η γεννα μου αλλαξει τα πλανα! |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω για την αγγελία αφού είχες και π.μ.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
α χααχαχχαχαχαχ! εισαι το παιδι που θελει τις θηλυκες! δε το προσεξα!
μιλαμε θελω να κανω ενα θαλασσινο αλλα τα εξοδα ειναι μεχρι το ταβανι. ελεγα να δωσω λοιπον τα 2 γλυκα μου και να κανω τα λεφτα 1 θαλασσινο. Αλλα λιγο τωρα με τη γεννα, λιγο με τις τυψεις να διωξω τα λαμπιντο , λιγο που ο καθενας θελει κι ενα κομματι απο τα ενυδρεια και δεν μπορω να τα δωσω με αυτη τη σειρα, μου φαινεται δε θα κανω ποτε θαλασσινο! |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο το μπουκωμα , γνώμη μου είναι να τα κρατήσεις τα λαμπιντο ( με καις με αυτη την απόφαση αχχ) ! Να γινεις και πατέρας !Σου έχουν ξανά γεννήσει ?
|
|||
|
|||
![]()
το μονο που δε με νοιαζει ειναι η κουραση! αυτη ειναι η γοητεια, να τρεχεις να βρισκεις τον εξοπλισμο, να το στηνεις κτλ κτλ.
πατερας εχω γινει ηδη (ΚΑΙ στον κοσμο του νερου) απο τα κριμπενσις μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν ! Τα λαμπιντο τώρα πρόσεξε !!!
|
|