|
|
||||
|
||||
![]()
Η βιολογια απο το 20λιτρο ενυδρειο δεν μπορει να καλυψει το νεο σου
ενυδρειο που ειναι 80 λιτρα.Στρωσε το 80 λιτρο απο την αρχη.Το σφουγγαρι που εχει το νεο σου ενυδρειο δεν ειναι ανθρακας κατα πασα πιθανοτητα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν το σφουγκάρι είναι μαύρο, πιθανότατα είναι ανθρακας.. ¶φησε το μέσα όμως.. σε 1 μήνα θα έχει χάσει τις ιδιότητές του, και θα είναι σαν απλό σφουγκάρι..
Πάρε τα μισά υλικά απο το φίλτρο του 20λιτρου τότε, και πρόσθεσε και λίγα καινούρια.. Εννοείται οτι δεν θα το τιγκάρεις με ψάρια σε μια μέρα... ξεκίνα σιγά σιγά για να αυξηθεί και η βιολογία σου... Δεν χρειάζεται να κάνεις απο την αρχή στρώσιμο..
|
||||
|
||||
![]()
αν το προοριζεις για ενα μονομαχο τοτε μπορεις ανετα να βαλεις τα υλικα που εχεις μεσα στο μικρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ότι και να τοο προορίζεις βάλε λίγο από το παλιό σου υλικό, για να μπολιάσεις το νέο φίλτρο..
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο το πηρα απο ιδιωτη ηταν αδουλευτο αρκετο καιρο για αρχη θα εχω μονο τον μονομαχο μεσα!αλλα ψαρια θα εχω σε κανα μηνα και!
------------------------- το προβλημα μου ειναι πως αν παρω τα υλικα απο το 20αρι βασικα μονο το βιολογικο υλικο δεν θα εχω φιλτρο για το 20αρι να βαλω απο τωρα τον μονομαχο στο 80αρι? ------------------------- η να περιμενω να παρω καινουργιο βιολογικο υλικο και να στρωσω απο την αρχη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 10-07-12 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οταν κανουμε μπολιασμα βαζουμε και ψαρια, γιατι διαφορετικα δε θα εχει με τι να τραφει η βιολογια.
Εξ αλλου αυτο ειναι το νοημα του μπολιασματος, να εχουμε ψαρια με τη μια |
|
||||
|
||||
![]()
το 8εμα ειναι οτι στο αλλο δεν εχει μπολιασει ριχνει αμμωνια αλλα δεν το μηδενιζει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|