|
|
||||
|
||||
![]()
marble απ οσο γνωριζω ειναι ο βολος, το μαρμαρο απ οσο θυμαμαι λεγεται lime stone...
(ισως δεν απαντησα βεβαια στην ερωτηση απλα μου φανηκε περιεργο το marble = μαρμαρο) |
|
|||
|
|||
![]()
marble = μάρμαρο
limestone = ασβεστόλιθος |
|
||||
|
||||
![]()
ωπα εχεις δικιο τελικα... τοτε ο βολος πως λεγεται?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι βόλοι συνήθως αναφέρονται ως 'glass marbles' ή σκέτο 'marbles'.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω εναν αρσενικό 8 μηνων και απο λευκος εχει γινει ο μισος μαυρος.Ακομα αλλαζει χρώμα.
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι λιγο ασχετος απο μαρμαρα και βολους αλλα εχω ενα αρσενικο ενος χρονου και απο μπλε εγινε ασπρο και τωρα κοκκινο.. μυστηρια γονιδια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- αυτο ειναι το γονιδιο μαρμαρο ποσο μηνων σου εκανε τις αλλαγες αυτες? εμενα τα δικα μου μωρα ειναι 2 μηνων απο μπλε royal τωρα εγιναν ασπρα κι αλλα διαφανα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη betta 21 : 07-07-12 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Περίπου στους τρεις μηνες εβγαλε το πρωτο μαύρο στιγμα στην ουρα.
|
||||
|
||||
![]()
8 μηνων ξεκινησε να βγαζει λευκα σημεια.. στους 10 μηνες ειχε γινει ολο λευκο.. τωρα στους 12 μηνες ειναι κοκκινο κ λιγο διαφανο..θα τον κρατησω για αναπαραγωγη αν ειναι ετσι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν μαρμάρινοι βόλοι εκτός από τους γυάλινους.. ίσως παλιότερα να ήταν όλοι έτσι, και γι αυτό να έμεινε έτσι..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλλάζουν χρώμα σε όλη τους τη ζωή λόγω γονιδίων http://nippyfish.net/2009/06/11/marb...hanging-genes/
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαζο-betta! | Simpethera | Bettas | 4 | 10-10-03 22:16 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |