|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας συγκεντρωθει λιγο ο τυπος οποτε.. γιατι τιποτα αποσα σου ειπε δεν ειναι σωστο.. θελει να πουλησει μπαμ κανει!
*Τωρα για τα βακτηρια και εγω οταν αρχισα να στρωνω το ενυδρειο εβαζα σε καθε αλλαγη.. ομως για λιγους μηνες,δεν το συνεχισα.. Για αληθινα φυτα χρειαζεσαι αρκετο κερατοφυλλο που ολο και θα βρεις καποιον να σου δωσει ισως και για χαρισμα απο κλαδεματα του.. για να πετυχεις αναπαραγωγες.. και λιγες ανουμπιες απτο φορουμ βεβαια γιατι θα δωσεις 10-15 ευρω για τη μια στο μαγαζι ενω μπορεις να βρεις εδω 3-4 με τα ιδια χρηματα.. τα γκαπυς δεν τρωνε φυτα.. προς θεου! οχι πλακοστομο μεγαλωνουν! παρε αργοτερα καμια ομαδουλα κορυδορες! οσο για διακοσμητικα ξυλα και πετρες οτι καλυτερο.. οχι καραβια,ναους κτλ. υβριδισμος υπαρχει σε ξιφοφορους πλατυ μολλυ.. ξεκινα με γκαπυς και επειτα βαλε και ενα ειδος απτα 3 παραπανω.. μην βιαστεις θα κανεις πολλα λαθη και θα μετανιωσεις.. διαβασε πρωτα τις συζητησεις στο φορουμ.. κοιτα τις αγγελιες για τυχον οικονομικο κομπλε ενυδρειο οπως επισης και για ψαρια.. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι, δεν ταιριαζουν με τα ζωοτοκα, θελουν διαφορετικες συνθηκες νερου (μαλακο οξινο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια χιλια ευχαριστω οποιος εχει κατι να μου προσφερει (οτιδηποτε το οποιο θα με βοηθησει μπολι,φυτα απο κλαδεμα ψαρια απο γενα οτιδηποτε καποιο διακοσμητικο που δν χρειαζεστε οτιδηποτε γιατι δν ειμαι πολυ καλα οικονομικα και ειμαι αποφασισμενος να παρω ψαρια παρολες τις δυσκολιες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα ενα 100λιτρων ενυδρειο απο ενα συνφορουμιτη τον οποιο πριν λιγο ρωτησα αν μπορει να μου το πουλισει τιμη 120 ευρω και εχει μεσα τα παντα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63437
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
εγω τους ειχα κ με τα γκαπυ για μηνεςςς και δεν ειχαν κανενα προβλημα με βολευαν γιατι δεν πειραζαν τους γονους. οτι αλλο και αν εβαλα στο ενυδρειο ετρωγαν τα μικρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλο μηνες κι αλλο τα 20-27 χρονια που ζουν κανονικα σε σωστες συνθηκες.
φυσιολογικα θελουν λιγο οξινο μαλακο νερο, ενω αντιθετα τα γκαπακια θελουν σκληρο αλκαλλικο νερο και πολλες φορες και λιγο αλατι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε εξαιρετικα σπανια περιπτωσεις εχουν αγγιξει τα 15 χρονια. Συνηθως ζουν 4-5 χρονια διοτι ελαχιστοι τηρουν τις συνθηκες που ζουν αλλα αν προσεξεις θερμοκρασια και διατροφη μπορεις να φτασει η και να ξεπερασει τα 10 χρονια.
|
|||
|
|||
![]()
....ασχετο
...εχω ενα κορυ αλμπινο χωρις ματια απο το 2006.Τα συγκεκριμενα ειχαν ερθει εισαγωγη εκεινη τη χρονια απο καποιον εισαγωγεα -ισως να θυμουνται μερικοι τα τυφλα και χωρις ματια κορυντορακια- που "γεμισαν" την αγορα. Το συγκεκριμενο το πηρα μαζι με αλλα ψαρακια οταν το ειδα και αποφασισα να του παρεχω ιδανικες -οσο το δυνατο- συνθηκες. Σε αυτα τα χρονια ολα τα ενυδρεια μου εχουν αλλαξει κατοικους, αυτο ομως το κρατησα -ειναι το πιο μεγαλο ηληκιακα ψαρι που εχω- και θα το κρατησω οσο μπορεσω μεχρι να μη μπορω οικονομικα να συντηρησω το 200 λιτρο που του παρεχω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι εγω για 10 χρονια ηξερα σε ενυδρειο, αλλα διαβασα για καταγραφες ανω των 20 και μια για 27 http://en.wikipedia.org/wiki/Corydoras Βεβαια στη wikipedia μπορει οποιος θελει να γραψει οτι θελει μεχρι να το δει και να το διορθωσει καποιος, αλλα το επιμαχο σημεο του αρθρου δεν εχει διορθωθει εδω και χρονια οποτε δεχομαι πως πρεπει να ειναι αληθεια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρακαλω βοηθηστε με, κινδυνευει το χρυσοψαρο μου | MONA VAMP | Χρυσόψαρα | 8 | 26-08-11 03:11 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!! | Dimitris77 | Bettas | 11 | 06-05-11 16:08 |
SOS Αρρωστος μονομαχος-παρακαλω βοηθηστε | Λενα21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 21-01-11 10:57 |
Σας παρακαλω βοηθηστε με ''ΣΚΙΟΥΡΟΣ'' | n!kol@s | ¶λλα ζώα | 6 | 09-12-08 23:21 |