|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60818
|
|
|||
|
|||
![]()
πια ειναι η θεση του φιλτρου στο ενυδρειο;εγω το εχω πισω δεξια αλλα μου φαινεται οτι δεν τα τραβαει ολα,δηλ οταν κουναω με το χερι μου το βυθο συκονονται διαφορα πραγματα
|
|
|||
|
|||
![]()
κανονικα πρεπει να τα ρουφαει ολα τα υπολυματα το φιλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην δεν πρεπει τον βυθο να τον ανακατευεις "βαναυσα".
Μπορει να συμβουν πολλα κακα (ελεγχος αμμωνιας μετα απο κατι τετοιο ειναι χρησιμος) Μπορεις να τον τρυπας προσεκτικα αν θες να τον ελεγξεις. Η σχετικη καθαριοτητα του ειναι θεμιτη, ειτε μεσω του φιλτρου (αν εχει καλη κυκλοφορια νερου ο βυθος και πανε τα σκουπιδια στο φιλτρο) ειτε μεσω σκουπας βυθου (μονο που θελει απο μακρυα σε αμμο, για να ρουφαει μονο σκουπιδι)
|
|||
|
|||
![]()
λεω να παρω εναν κυκλοφορητη να τον βαλω στο κατω μερος ετσι ωστε να τα πηγαινει ολα στο φιλτρο.στο φιλτρο στην εξαγωγη εχω συνδεσει την φλογερα,να την αλλαξω και να βαλω το αλλο εξαρτημα που εχω;αλλα αν βαλω το αλλο εξαρτημα μου κανει πολυ ρευμα στο νερο
|
|
||||
|
||||
![]()
To spraybar ειναι χρησιμο οταν θελουμε αναταραξη ομως (για οξυγονωση).
Δεν ξερω αν θα φτανει στο ενυδρειο σου χωρις αυτο. Εσυ θα το καταλαβεις που το βλεπεις. Ο κυκλοφορητης αν μπει κοντα στο βυθο και για να μη σηκωνει την αμμο στον αερα, θα ειναι αντλια ή powerhead. (που σπρωχνουν το νερο σε στενη δυνατη δεσμη) Οι αντλιες καινε πολυ ρευμα. Για ισομερη μοιρασμα της κυκλοφοριας με χαμηλη καταναλωση ρευματος υπαρχουν τα wave pumps (wave maker) αλλα δεν μπαινουν κοντα στο βυθο. Μπαινουν ψηλα και κοιτανε προς τα κατω σε σημειο που κανουν δουλεια χωρις να κανουν λακουβα. Αναλογα το μεγεθος του ενυδρειου βαζεις και δυναμη κυκλοφορητη. Ποιες ειναι οι διαστασεις του ενυδρειου? (τζαμια)
|
|||
|
|||
![]()
30 μηκος 60 πλατος και 45 υψος.τα μετρησα με την παλαμη γιατι δεν εχω μετρο.φιλτρο εχω το elite jet floo 100.το φιλτρο πρεπει να ακουμπαει στο βυθο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | panagiotis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-07-11 20:46 |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |