|
|
|||
|
|||
![]()
εχει ένα μαύρο σφουγγάρι, και ένα καλαθάκι με κάποιες πέτρες.λεω να βγαλω τις πετρες και να βαλω siporax
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως δεν ειναι απλες πετρες αλλα βιολογικο υλικο καλυτερο απο το siporax? (η εφαμιλο)
Ειναι ευκολη μια κοντικη φωτο απο αυτες τις "πετρες"? |
|
|||
|
|||
![]()
λεει αυτο Ένθετο αφρού, για την αφαίρεση των λεπτών σωματιδίων. Zeo catridges εξαερωτήρων για να απορροφήσει βιολογικά απόβλητα και να αφαιρέσει χρωστικές ουσίες, τα φάρμακα και τις οσμές. Συμπεριλαμβανομένων σπρέι bar.Για ενυδρεία 75-100 λίτρων
------------------------- οι πετρες ειναι zeocarb Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos284 : 06-07-12 στις 19:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60818
|
|
|||
|
|||
![]()
πια ειναι η θεση του φιλτρου στο ενυδρειο;εγω το εχω πισω δεξια αλλα μου φαινεται οτι δεν τα τραβαει ολα,δηλ οταν κουναω με το χερι μου το βυθο συκονονται διαφορα πραγματα
|
|
|||
|
|||
![]()
κανονικα πρεπει να τα ρουφαει ολα τα υπολυματα το φιλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην δεν πρεπει τον βυθο να τον ανακατευεις "βαναυσα".
Μπορει να συμβουν πολλα κακα (ελεγχος αμμωνιας μετα απο κατι τετοιο ειναι χρησιμος) Μπορεις να τον τρυπας προσεκτικα αν θες να τον ελεγξεις. Η σχετικη καθαριοτητα του ειναι θεμιτη, ειτε μεσω του φιλτρου (αν εχει καλη κυκλοφορια νερου ο βυθος και πανε τα σκουπιδια στο φιλτρο) ειτε μεσω σκουπας βυθου (μονο που θελει απο μακρυα σε αμμο, για να ρουφαει μονο σκουπιδι)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | panagiotis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-07-11 20:46 |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |