|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντιλεγω αλλα δε σχολιαζεις καθολου τα περι αληθειας και ψευδους ...
![]() ![]() Αν σου λεει οτι εχει κατι που δεν εχει γιατι να το εμπιστευτεις? ![]() Και υγρο ζεολιθο να βαλω δε θα δω προβληματα αυτο παει να πει οτι ειναι και ενδεδειγμένο? Το θεμα για μενα δεν ειναι θεμα αφορισμων αλλα τι ειναι πιο "σοφο" ... Το ενυδρειο χρειαζεται το χρονο του και το στρωσιμο με αμμωνια του δινει πολυ! Ασε που ο χομπιστας "εκπαιδευεται" στις μετρησεις και του δινει τον χρονο να προλαβει πιθανα λαθη!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει γινει πολλες φορες ηδη, ειναι κουραστικο και δεν ειμαστε και επιστημονες (οπως ο Ron Shimek πιο πανω) Μενει να βλεπουμε την ουσια ως χομπιστες και απο εμπειριες μας οπως αυτες που εβαλα πιο πανω τα λινκ ------------------------- Το πιο σοφο ειπαμε ειναι η μελετη για τη σωστη διατηρηση ενος ενυδρειου, και το μπολι για το στρωσιμο οταν δεν χρειαζεται να ειναι αποστειρωμενο το περιβαλλον (και 99.9% ενας αρχαριος δεν ξερει να κρατησει αποστειρωμενο ενα περιβαλλον, οποτε δωρον αδωρον να μη χρησιμοποιει μπολι για αυτο το λογο) Οι υπολοιπες μεθοδοι κατατάσσονται οπως θελει ο καθενας. Με ολες αποκταται εμπειρια.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 06-07-12 στις 15:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου μιλαμε για εμπειριες ...
Ας ξεφυγουμε απο τα μπουκαλια και ας παμε στην φαρμακευτικη αμμωνια! Ολα καλα αλλα μιλας για μια μεθοδο στρωσιματος που δεν προτιμας αλλα απο την αλλη δεν την εχεις δοκιμασει! Απο που προερχεται αυτη η γνωμη ... απο αρνητικες εμπειριες αλλων χομπιστων? ![]() Μπορεις να πεις οτι δε σου αρεσει ο παστρουμας αν δεν τον φας να δεις τι γευση εχει? ![]() Για δε προιοντα που ψευδονται στο τι περιεχουν (ειπαμε το πειραμα καντο να δεις ...) ΕΣΤΩ και να εχουν αποτελεσμα αυτο παει να πει οτι το ψεμα το αρχικο ειναι αθωο? Δηλαδη αν βρω ασταξανθινη που ειναι παραγωγο πετρελαιου και εχω το επιθυμητό αποτελεσμα παει να πει οτι εκανα καλα που τη χρησιμοποιησα? ![]() Τι θα πω? Δε με νοιαζει απο που προερχεται ... με νοιαζει το αποτελεσμα? Αν υπηρχε απλος τροπος να το διαπιστωσεις δε θα το εκανες να δεις τι γινεται? Συγνωμη κιολας αυτη η λογικη δεν οδηγει πουθενα! ![]() Εκτος αν εχω καταλαβει λαθος τον συλλογισμο! Δεν αποκλειεται!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τη εχω δοκιμασει γιατι δεν μου αρεσει βαση των φτωχων γνωσεων μου, ο μονομερης τροπος στρωσιματος που κανει.
Δεν την καταδικαζω ομως αφου την ακολουθεις εσυ (και φτανεις εσυ) χωρις προβληματα (ασχετα αν υπαρχουν αλλοι στο φορουμ με προβληματα, μικρα ή μεγαλα) Αν καποιος σοβαρος ανθρωπος μου ελεγε οτι η γευση του παστουρμα μοιαζει με ταριχευμενο κρεας του Τουταγχαμόν, και μετα μυριζαν οι μασχαλες μου και τα ουρα για μια βδομαδα, δεν χρειαζεται να δοκιμαζα, ή θα το εκανα μονο αν εμενα χωρις αλλο φαι για κανα μηνα. Ακομα κι αν τον ετρωγε ο μισος πληθυσμος στη Γη. ![]() Τα παραγωγα πετρελαιου ειναι παραγωγα πετρελαιου, Τα μπουκαλακια με τα βακτηρια δεν εχουν κατι τετοιο μεσα ή κατι αλλο τοξικο. Η δουλεια που κανουν ελεγχεται με μετρησεις. Τα παραγωγα πετρελαιου δεν έλεγχονται. Ακομα κι αν ηταν placebo τα βακτηρια, δεν θα εκανα κακο παρα μονο στην τσεπη μου
|
||||
|
||||
![]()
Για να εμπλουτισω το θεμα μας σαν ειδικος παστουρμαδολογος
![]() Εαν ομως ,παιρνοντας μονο το τσιμενι,και ανακατευοντας το με φρεσκο βουτηρο(κερκυρας) γινετε ενα φανταστικο dip. Αυτα περι αμμωνιας και βακτηριων,εμμμμμ συγνωμη περι παστουρμα. Αν σας ενδιαφερει ανοιξτε νεο θεμα ,να σας πω και αλλες συνταγες.Ποιος ειμαι ρε,ο Μαμμαλακης? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως δεν μου αρεσε ο παστρουμας (θεωρητικά) οταν δοκιμασα ομως μου αρεσε (και δεν το ηξερα
![]() ![]() Ε καποια στιγμη αποφασισα να μη διαψευδω τον εαυτο μου και μην λεω πολλα μεγαλα λογια και πρωτα να δοκιμαζω κατι πριν εκφερω αποψη! Τωρα θελω να δοκιμασω τα βατραχοποδαρα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τον παστουρμα δοκιμασε τον μεσα στην φασολαδα,και θα με θυμηθεις ![]() Το θεμα το εχει φενετε να πηγενουμε ,αλλου και αλλου ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρηση βακτηριων απο ετοιμα μπουκαλακια. | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 11-09-10 15:46 |