|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να μου δειξεις λιγες φωτο να δω πως το εκανες?ειναι που ειναι κ μικρο το ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο μικρό δηλαδή??
|
||||
|
||||
![]()
30λ περιπου...πηγα κ ρωτησα σε μαγαζι για ανεμιστηρακια αλλα δεν μου πουλησε γιατι λεει δεν κανουν δουλεια 1-2 βαθμους το πολυ(κ εγω ειχα 31!) κ μου προτεινε να βαλω ενα παγωμενο μπουκαλι μεσα για να πεσει η θερμοκρασια!απο το βραδυ εχω βγαλει το καπακι κ εχει πεσει στους 28,ειναι καλη η πρεπει να πεσει κ αλλο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο τύπος δεν ήθελε να σου πουλήσει ανεμιστηρακια.
Στο δικό μου που είχα 30 βαθμούς και έβαλα ανεμιστηρακια μέσα σε 4 ώρες έπεσα στους 27 βαθμούς. Καλό είναι να βάλεις ανεμιστηρακια και κυριότερο για εμένα είναι να βάλεις τον controller για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου με την θερμοκρασία του ενυδρείου σου. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ!μπορειτε καποιος να μου δωσει καμια ιδεα απο τιμες κ πως μπαινουν ολα αυτα?sorry αλλα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεον τετρα πεφτει λιγο ξυλο :( | orbion | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 48 | 21-05-12 22:54 |
αρρωστο νεον τετρα και αγγελοψαρο... | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 11-09-11 13:06 |
νεον τετρα με τι? | zapatas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 21-06-11 00:33 |
60λιτρο με Νεον και Ροδοστομα Τετρα | velocity | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 20-10-09 22:47 |
γεννησαν τα νεον τετρα | doctor | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 19 | 18-09-09 07:59 |