|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω τα εχω και τα 3 στο ιδιο δωματιο, και μιας και ειπα να το φτιαξω για τα δικα μου, ειπα να ανεβασω το σχεδιακι μηπως βρει λυσεις και κανενας αλλος.
|
||||
|
||||
![]()
Και εχω τρια ενυδρεια μαζι
![]() Σχεδιο δεν ξερω να διαβαζω μονο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφου δεν ξερεις να διαβάζεις σχεδιο τι ειναι ολα αυτα που εχεις δημοσιεύσει ρεμαλι περι eliwel κλπ
ελα να σου κανω φροντιστήριο ![]() ειμαι λιγο ακριβός αλλα θα σου κανω έκπτωση
|
||||
|
||||
![]()
Οτι θελεις μου λες δεν ειναι τιποτα.
Αν και θα προσπαθησω να το κανω λιγο πιο βατο. Πες μονο πιο σημειο δεν καταλαβαινεις.
|
||||
|
||||
![]()
Μην πέφτετε στην παγίδα του, απλά τσεκάρει αν θα τον βοηθήσει κανένας!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλες συνδεσμολογιες ειναι με φωτο, απο και για κοινους θνητους ![]() Thanks boss για το φροντιστήριο, μακαρι να μπορουσα, αλλα θελω αεροπλανο για να ερχομαι εκει ![]() Ο κλιπιτικλοπος μενει διπλα. Κατι θα κανουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ελικόπτερο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κανω μια επεξηγηση στα εξαρτηματα που δεν ειχα επισημανει:
![]() To πρωτο εξαρτημα ειναι διοδος ανορθωσης 1Ν4007. Το δευτερο γεφυρα ανορθωσης 80v/1,5 αμπερ. Το τριτο ηλεκτρολυτικος πυκνωτης 470 μικροφαραντ στα 25V. Τα σχηματα δεξια ειναι στην μορφη που θα τα βρειτε στα μαγαζια. Και οτι αλλο χρειαστει εδω ειμαστε ![]() ------------------------- Και πιο πολλες λεπτομερειες: ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 05-07-12 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάχαλο..
![]() Αν το στήσει κάποιος σε μια διάτρητη, και βάλει μια φώτο πάνω κάτω θα βοηθήσει πολύ νομίζω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά, καλημέρα, μπορεί κάποιος απλός άνθρωπος να τα κάνει αυτά, γιατί όλο με όρους φυσικής μου ακούγουνται και εγώ είμαι της θεωρητικής κατεύθυνσης
------------------------- Μπορεί κάποιος να μου κάνει ένα σύστημα αυτόματης αναπλήρωσης και ένα σύστημα για τη διατήρηση της θερμοκρασίας με το αζημίωτο?? Χλωμό το βλέπω να μπορώ να κάνω αυτό το πολύπλοκο πράγμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 06-07-12 στις 10:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβαζω τα σχεδιακια πιο απλοποιημενα:
![]() ![]() Aν μπορει καποιος mod να τα μεταφερει στην αρχη, θα εκανε το θεμα πιο ευαναγνωστο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ γιατί τα βλέπω ίδια??
![]() έβγαλες τι γέφυρα, ή έχει και κάτι άλλο που δεν βλέπω??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
diy υπερχειλιση!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 15-12-08 21:01 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |