|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Μολις καποιος συνειδητοποιησει τι κακο κανουμε στα ψαρια ειναι λογικο να φωναζει οταν βλεπει οτι αυτα υποφερουν και οι ανθρωποι απο αγνοια νομιζουν οτι ειναι ευτυχισμένα!
__________________
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question |
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειχα φιλοξενήσει πριν κάτι μήνες, τα χρυσόψαρα ενός φιλικού ζευγαριού τα οποία τα είχαν σε μια γυάλα-κλουβί Ξέρουμε όλοι πόσο "βρώμικα" ψάρια είναι τα χρυσόψαρα. Τους άλλαζα νερό κάθε μέρα, έπλενα τις διακοσμητικές πέτρες...αλλά παρόλα αυτά η γυάλα μύριζε σαν #%$@# (εδώ συμπληρώνει ο καθένας ότι θέλει! ![]() Όταν τους τα επέστρεψα, τους εξήγησα όσα περισσότερα ήξερα για τα χρυσόψαρα και τις συνθηκες που πρέπει να ζουν Το αποτέλεσμα : Πριν λίγες μου είπαν πως το ένα χρυσόψαρο πέθανε...και "πηγαμε κι αγοράσαμε άλλο"...στη ίδια φυσικά γυάλα!! ![]() Ουδέν σχόλιο...η κατάσταση... ![]()
__________________
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Ναι και με εμενα το ιδιο συμβαινει. Σε οσους εξηγω αυτα που εχω διαβασει, με λενε υπερβολικη και οτι ελεος πως κανω ετσι ενα ψαρι ειναι...Και οτι αφου μια χαρα ζουν στη γυαλα, ποιο το προβλημα να πανε να δωσουν τοσα λεφτα;Α!Και μου λενε επισης πως οσο χωρο εχει το ψαρι τοσο θα μεγαλωσει και αρα να βαλω οτι θελω στο 20λιτρο κι απλως θα μεινει λιγο πιο μικρο αλλα θα ζει κανονικα!!!
__________________
25-5 4-6 6-6 Σας λατρεύω! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κουτι στεγανοποιησης | s-vitzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 16-05-08 12:53 |
DIY τοποθετηση ελεγκτη Eliwell σε κουτι | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 16:52 |
ετοιμο κουτι απο πλεξι γκλας | FIL241 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 23-01-08 15:25 |
κουτι pvc | babers | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-08-04 03:41 |