|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα μια μετρηση μετα απο αλλαγη 25%
θερμοκρασια:28C pH:8 NH3/NH4:1mg/l(σταθερη αξια πλεον) NO2:0 NO3:10mg/l αυτο σημαινει οτι ξεκινησε ο κυκλος του αζωτου??? ειναι καλο αυτο?πριν δεν ειχα ΝΟ3 πειτε μου οτι ειμαι σε καλο δρομο??? ------------------------- και ελευθερη τοξικη αμμωνια 0.06555540945923764mg/l ------------------------- ετοιμαζω αλλο ενα 25% να κανω αλλαγη και εχω χορηγησει μεσα στο φιλτρο ξανα στο σφουγγαρι με συριγγα βακτηρια απο υγρο! ------------------------- αλλαξα ξανα το νερο εχουμε θερμοκρασια:29C pH:8 NH3/NH4:0!!!!!!απο 1 mg/l που ηταν το μεσημερι! NO2:0???αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο! NO3:0!ενω το μεσημερι ειχα 10mg/l! τα εχω χασει ειναι καλο τωρα αυτο που γινεται?που μηδενιστηκαν ολα? μπορω να ταισω το ψαρι τωρα? τι λετε παιδια? ------------------------- ψεματα ΝΟ3:10mg/l!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 27-06-12 στις 20:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ταισε και μετρα αυριο
|
||||
|
||||
![]()
το οτι εχω ΝΟ3 και δεν εχω αμμωνια τωρα ειναι καλο αυτο?
θα φανει αν ειναι καλο αυριο σε περιπτωση που μετα το ταισμα δεν εχω αμμωνια σημαινει οτι θα ανεβασω δυσκολα απο δω και περα και το φιλτρο μου ειναι οκ? |
|
||||
|
||||
![]()
μηδεν αμμωνια και νιτρωδη (απο μονο του χωρις αλλαγη ή χημικα) και πανω απο μηδεν τα νιτρικα, ειναι μια ενδειξη οτι ειναι ετοιμο το φιλτρο
|
||||
|
||||
![]()
τωρα που ταισα εαν αυριο δεν εχω αμμωνια και ΝΟ2 και εχω ΝΟ3 θα ειμαι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι
![]() ------------------------- Τα νιτρικα ωστοσο, κρατα τα κατω απο 10-15
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 27-06-12 στις 22:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχω παλι αμμωνια!δεν καναμε δουλεια ετσι?αλλαζω παλι 25% και θα ξαναβαλω βακτηρια μεσα στο σφουγγαρι παλι θα ξανα κανουμε μετρησεις και ιστορια συνεχιζετε!
------------------------- βρηκα μια αγγελια και θελω να ρωτησω αν ειναι καλυτερα να παρω 120 λιτρα ενυδρειο!αλλα προς το παρων εχω μονο τον μονομαχο μου,πως μπορω να το στησω για μονομαχο?ειναι πολυ μεγαλο?θα μπορεσω να βαλω και αλλα ψαρακια μεσα?και ναι ποια?και πως πρεπει να το κανω?μηπως μικροτερο θα ηταν καλυτερα?αξιζει να το παρω??ειναι σε πολυ καλη τιμη και συμφερει η τιμη σε σχεση με το 60λιτρο που σκεφτομουν!αλλα θα ειναι καλο για τον μονομαχο?θα μπορουσα να εχω μονο αυτο μεσα?και τι στησιμο πρεπει να κανω το σαββατο αν ολα πανε καλα και μου πειτε και εσεις οτι ειναι καλυτερο θα το παρω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 29-06-12 στις 04:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια τα φωτα σας,θελω συμβουλες... | lizaki | Χρυσόψαρα | 8 | 12-01-11 12:03 |
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΩ | nikos78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:38 |
θελω βοηθεια | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-07 15:00 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 16-01-07 07:11 |