|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μεσα πολυχρωμο χαλικι απο pet shop που μου ειπατε πρεπει να αφαιρεθει να το βγαλω αμεσα αυτο?αλλα δεν θα εχει τπτ μετα το ενυδρειο,πως μπορω να ριχνω σταδιακα το pH?
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν με το καλο παρεις το 60ρι θα προσπαθησεις να κρατησεις το ph κοντα σε αυτο που εχεις τωρα για να μη πεσει αποτομα, και μετα σιγα σιγα με αλλαγες θα πεσει στα ορια της βρυσης. Μετα παμε σε τυρφη, προετοιμασια, ξυλα mopani μεσα στι ενυδρειο και φυλλα catappa κτλ, αλλα σε καμια περιπτωση δε πρεπει να κανεις αποτομη πτωση.
Στησε το 60ρι και εδω ειμαστε για βοηθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
ασχολησου με την αμμωνια προς το παρον να μηδενισει και μετα βλεπεις και το ph.αστο το χαλικι σημερα να ηρεμησει λιγο το ψαρι γιατι θαχει χαζεψει μαλον.οταν πεσει η αμμωνια και δεν θαναι σε αμεσο κινδυνο το ψαρι,αλλαζεις το χαλικι με αλλο πιο φυσικο,θα βαλεις κανα ξυλο και κανα φυτο,θα παρεις και φυλλα catappa να βαζεις μεσα και να ετοιμαζεις το νερο της αλλαγης και θασαι ενταξει.κοιτα την αμμωνια προς το παρον.
|
|
||||
|
||||
![]()
μα μετα απο αλλαγη 25% ειναι το pΗ 8,5 μηπως τοσο ειναι το pH στην βρυση μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα αυτο λεω να το κανω στο καινουργιο υποστρωμα για το καινουργιο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα το νερο της βρυσης.
|
||||
|
||||
![]()
pH βρυσης 8!
------------------------- απιονισμένο νερο ειναι η καλυτερη λυση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 23-06-12 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αστο οπως ειναι.ειναι ρισκο το απιονισμενο.εκτος αν εισαι σιγουρος οτι εχει φυλαχτει σωστα μεχρι να το αγορασεις.εχω χασει ψαρι απο απιονισμενο.για αμμωνια παρακολουθα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μη βαλεις απιονισμενο. Σιγα σιγα θα μαθεις να το απιονιζεις μονος σου με ριτινες η με αναστροφη οσμωση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε λιγο χαλικακι,βαλτο σε ενα αλουμινοχαρτο και ριξε μερικες σταγονες ακουαφορτε και δες αν αφριζει.
Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν αφρισει ειναι ασβεστολιθικο, αλλα στην παρουσα φαση δε βλεπω λογο να σκασεις ιδιεταιρα για το ph, απλα κρατα το πως αν θες το ψαρακι σου υγειες πρεπει να το κατεβασεις κατω απο 7
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια τα φωτα σας,θελω συμβουλες... | lizaki | Χρυσόψαρα | 8 | 12-01-11 12:03 |
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΩ | nikos78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:38 |
θελω βοηθεια | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-07 15:00 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 16-01-07 07:11 |