|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Η πρωτη αλλαγη να ειναι πολυ μικρη 5% ,και να αυξανεται κατα 5% καθε εβδομαδα μεχρι να φτασει το 30%. Και ο θεος βοηθος. Τουλαχιστον θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να μη βγαλουν δευτερη ουρα και τριτο θωρακικο πτερυγιο, και να ζησουν λιγο παραπανω ![]() Εναλλακτικα μπορει να προσλαβει εναν ανθρωπο να του κανει συντηρηση και διακοσμηση στο ενυδρειο γιατι μου μυριζει και πολυ κιτσαρία.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() οντως ρε παιδι μου μερικοι ανθρωποι,οσα λεφτα και ναχουνε παλι ζωα θαναι...nick ελπιζω να μην παρεξηγηθεις για τον πελατη σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οταν του ειπα για τις αλλαγες η απαντηση ηταν "ελα μωρε δε γαμ...ται, ψαρια ειναι, δεν εχω χρονο για τετοια" Εκει πια τον πληροφορησα πως ειναι καλυτερα μονο να συμπληρωνει και να μην ξανα-αλαξει νερο... νομιζω ηταν το πιο ανθρωπιστικο για τα ψαρακια και πετυχε, αφου παλια δε βγαζαν ουτε δυο μηνες Παράθεση:
αστα... ------------------------- Παράθεση:
ειναι απο αυτους που εξ αιτιας τους ειμαι "λογιστικα παμπλουτος" αλλα πραγματικα παμφτωχος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 23-06-12 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem prime | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-01-12 15:37 |
prime και στρωσιμο | krivag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 28-04-11 15:11 |
HYDOR PRIME 30 | Dimitris77 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 08-03-11 01:41 |
Seachem Prime | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-04 09:41 |