|
|
||||
|
||||
![]()
το ΝΟ2 πρεπει ειναι και αυτο και μηδεν???οταν μπολιασω ποια τιμη πρεπε ινα εχω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπολιασεις τωρα, αυριο τετοια ωρα πρεπει να εχεις υπαρξη no3 με καθολου η ελαχιστη αμμωνια (αν το μπολι ειναι αδυναμο σε σχεση με την ιχθυοφορτιση ισως δεις μια ελαχιστη αμμωνια, δεν ειναι μεγαλο προβλημα, αλλα πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να δεις ΝΟ3)
|
|
||||
|
||||
![]()
εκανα τεστ pH και εχω pH 8,5!!!
εβαλα το μπολι και η αμμωνια πριν το μπολι ηταν 1 mg/l ελευ8ευρη αμμωνια 0,15 τ να κανω με το pH τωρα? |
|
||||
|
||||
![]()
θυμισε μου λιγο τι ψαρια εχεις σε τι λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχο και 20 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
ωχ...
Οκ, κατ αρχας σιγουρεψου για την τιμη του ph, συνηθως η βρυση βγαζει 7 κομμα κατι. Προσεξε επισεις μηπως παιζει τιποτα ασβεστολιθικο μεσα, και ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ αφου ξεπερασεις τα αμεσα προβληματα πρεπει να το ριξεις |
|
||||
|
||||
![]()
εχω μεσα πολυχρωμο χαλικι απο pet shop που μου ειπατε πρεπει να αφαιρεθει να το βγαλω αμεσα αυτο?αλλα δεν θα εχει τπτ μετα το ενυδρειο,πως μπορω να ριχνω σταδιακα το pH?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια τα φωτα σας,θελω συμβουλες... | lizaki | Χρυσόψαρα | 8 | 12-01-11 12:03 |
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΩ | nikos78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:38 |
θελω βοηθεια | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-07 15:00 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 16-01-07 07:11 |