|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη αλλα δεν ασπαζομαι την αποψη σου, υπαρχουν ψαρια που πρεπει να ειναι μονα τους. Απο κει και περα αν θες κοινωνικο μη βαλεις μονομαχο.
Προσωπικα επισεις δε θα θεωρουσα καποιον υπερβολικο αν εβασε σε 100000 λιτρα ενα ψαρι (κι η φυση στα "ενυδρεια" της αυτο κανει και ειναι τα πλεον επιτυχημενα απο ολων μας), γουστο του και καπελο του και μαγκια του. Υπερβολικο θα ελεγα (αρνητικα φυσικα) καποιον που θελει να βαλει 10 ψαρια σε 20 λιτρα. Αν σου αρεσουν τα Ασιατικα μπορεις να πας σε γκουραμια που ειναι επισεις πανεμορφα και πανεξυπνα ψαρακια. Φυσικα θα μπορουσες να βαλεις ενα μονομαχο με καποιες μονομαχινες (εγω εχω ενα "σχετικα βιοτοπικο" 80 λιτρα ετσι) αλλα αυτο θα το κανεις μονο αν εισαι σιγουρος πως εχεις πολυ καλη εμπειρια στο εν λογο ψαρι και εισαι απολυτα βεβαιος οτι θα το διαμορφωσεις καταλληλα διαφορετικα το ξεχνας σαν εγχειρημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους
Το συγκεκριμένο ποστ το ανάρτησα, όχι επειδή ζητούσα απάντηση σε κάτι, αλλά κυρίως για να διαβάσω απόψεις για τη συγκατοίκηση μονομάχου με καμια 40ρια γκαπυς...σε 80λιτρο ενυδρειο... Εννοείται πως είναι σεβαστές οι απόψεις όλων, κυρίως όσων γνωρίζουν το συγκεκριμένο ψάρι λόγω εμπειρίας. Να ενημερώσω τελείως πληροφοριακά, πως ο μονομάχος συνεχίζει να κάνει "παρέα" στα γκάπυς, ο αριθμός των οποίων έχει μειωθεί σημαντικά (ελπίζω να έχουν πουληθει...) ![]() Το "άσχημο" είναι πως είναι τόσο ωραίος μονομάχος...που σε προκαλεί να τον αγοράσεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα στο μαγαζί που πήγαμε για ενυδρειακά αναλώσιμα, είχε επίσης ένα ενυδρείο γεμάτο νεαρότατα γκαπάκια, αλλά είδα -για τρίτη φορά μέσα στη βδομάδα- τους τελευταίους 4 μονομάχους απ την τελευταία παρτίδα που έφερε (καμιά δεκαριά σε κάτι άθλια σφηνάκια αρχικά
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Τη στιγμη που ενα μαγαζι κραταει ολα τα ψαρια στο ιδιο νερο και δεν υπαρχει θεμα διαφορετικων συνθηκων (ολα σε νερο βρυσης τα εχουν) μπορουσε να τους βαλει στο 90% των ενυδρειων του, (και γνωριζω καποια μαγαζια που το κανουν αυτο και το θεωρω εξισου καλο με την υπαρξη μονομαχιερας αν οχι καλυτερο ) γιατι να παμε στο υπολοιπο 10% ? |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο, απλά δείχνει οι περισσότεροι να μην ξέρουν και να μην ενδιαφέρονται, θεωρούν το ψαράκι απλά "εμπόρευμα" στο ράφι και μάλιστα κακοδιατηρημένο. "Μα δε σε πειράζουν οι απώλειες?" του είπα χτες "Είναι μέσα στο πρόγραμμα κι αυτές" ήταν η απάντηση...Και στο μεταξύ, κρατόντας τους σε ποτηράκι," όλο και κάποιος πιο ευαίσθητος πελάτης θα βρεθεί να τα λυτρώσει", γιαυτό νομίζω τελικά το κάνουν...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ολλα μπαινουν σε μια σειρα | sugarias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 24-02-11 08:57 |
Τα σχολια σας παρακαλω | chris129 | Malawi | 17 | 11-02-11 20:36 |
ΠΗΓΑΝ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ? | aggelos300 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-09-08 07:55 |
Ο επιμένων ΝΙΚΑ !!!! | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 26-10-07 03:10 |