|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ααα δεν ειχαν ανακαλυφθει ακομα οι φωτογραφικες μηχανες οταν ησουν μικρος?
![]() Φωτο >>> Scanner >>> Upload
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δυστυχως δεν εχω απο το πρωτο ενυδρειο(αλλα ουτε και απο τα αλλα 3-4 που ακολουθησαν).Βεβαια λαθη μεγαλα δεν ειχα κανει 4 χρυσοψαρα με 2-3 πλαστικα φυτα και 2-3 ζωντανα σε 96 λιτρα-ας ειναι καλα το internet.....
Ολα υπηρχαν στο σκληρο του σταθερου μου που καηκε το 2008 οποτε και εχασα ολα τα αρχεια μου μαζι και με φωτο οικογενειακες.Την πρωτη αυτη παρουσιαση την ειχα κανει στο Goldfish.gr αλλα για καποιο λογο χαθηκαν ολα τα αρχεια των παιδιων εκει πριν το 2007 (νομιζω) οποτε και δε μπορω να δωσω και παραπομπες.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζει.
Δεν εχεις να δειξεις και τιποτα ontopic εσυ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παλευω να βρω φωτογραφιες απο την ψαροσουπα που ειχα εν ετη 1994.
|
||||
|
||||
![]()
Σε τυχων διαγωνισμο φωτογραφιας, ο Κιχλιδατος (για τη ψαροσυνθεση) και η Αρετη (για το ... aquascape) εχουν πιστευω τα πρωτεια μεχρι στιγμης.
Ελπιδοφορος και ο nazgul. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() το δικο μου τελικα ητανε πολυ σικ/μινιμαλ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αληθεια την ατλαντιδα την εχει κανει κανεις ρε παιδια;θελω πολυ να τη δω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια το πρωτο μου ενυδρειο ηταν πραγματικα ο ποιο επωδυνος θανατος για τα δυστιχα ψαρια μου τοτε,εγω να ειμαι 12 χρονων μου καναν δωρο οι δικοι μου ενυδρειακι 25 λιτρα και καθε μερα αγοραζαν ψαρια,εχουμε και λεμε 3 χρυσοψαρα ενα πλεκο δυο σκαλαρια 6 αρλεκινους και 1 δισκο ,χωρια ολα αυτα και ενα διακοσμητικο καραβι που εκοβε καμια δυο λιτρα ,εννοειται αλλαγη νερου ολο το νερο και φυσικα για να φυγει η αλγη απο τα τζαμια αδειαζες ολα τα ψαρια στην κατσαρολα και επλενες με αθονο ava το ενυδρειο μιλαμε τα εκανε αορατα τα τζαμια σαν το αζαξ , η αμωνια ηταν τοση πολυ που μεταλαχτηκε ,αφου φανταζομαι τον εαυτο μου τοτε να μετραει αμωνια δεν θα την μετρουσες απλα θα την ρωτουσες
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαζευα κατι φωτο των παιδιών κι έπεσα πάνω του!
Το 1ο μου : 30λιτρο με γκάπις... ![]() Και η εξέλιξη του μετά από μερικούς μήνες 2ο : 60λιτρο με γκάπις (και νεον!!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Τι παιζει με το ρυζογαλο?
![]() (72 ποστ)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα πρωτα ανοιξιατικα.. | Raven | Φωτογραφίες μελών | 16 | 26-02-12 16:30 |
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΟΥ!! | cpk2010 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 13 | 19-04-11 11:30 |
Τα πρωτα 27-ADA 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 08-12-10 14:47 |
Τα πρωτα χρυσοψαρα | iggygr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 22-01-09 21:40 |
τα πρωτα φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-02-07 17:10 |