Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-06-12, 13:41
Το avatar του χρήστη Stivv27
Stivv27 Ο χρήστης Stivv27 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γιαννιτσα
Προεπιλογή

Oλοι σχεδον το ιδιο ξεκινησαμε μαλλον!Εγω κολλησα απο πολυ μικρος οταν ειχα παει στον οδοντιατρο να βγαλω το πρωτο μου μπροστινο δοντι(6-7) χρονων!Ειχε ενα 2,5μετρο με σαμπ αλληθινα φυτα ξυλα και μεσα ειχε μονο 5 χρυσοψαρα καπακια πηγα με τον πατερα μου στον λογιστη του που ειχε και αυτος ενα τεραστιο ενυδρειο και ειχε μεσα μονο 2black moore ηταν τεραστια τα ψαρια ομως!Αναγκαστηκα πριν παμε σπιτι και μετα το πολυ κλαψ-κλαψ στον μπαμπα πηγαμε στο πετ σοπ!Ο τσακαλος καταλαβε οτι θα τα επερνε!Αγορα μιας γυαλας στα 15 λιτρα με αεραντλια και μεσα καμια 20αρια γκαπυ αλλαγες νερου μερα παρα μερα με το μπρικι και σιτακι να μην παρω κανα ψαρακι!Γεννησαν αγοραστηκε ακομη μια γυαλα για τα μωρα στον μηνα δεν ειχε μεινει τιποτα εσπασα και τις γυαλες απ τα νευρα μου!Επομενη αγορα ενα 25 λιτρο της τετρα με πλαστικο καπακι και ενα φιλτρο βυθου ακουστε κατοικοι τωρα:15-20 γκαπυ+8-9 νεον+2 μαχαιροψαρα+2 γλυφτες+1 αγγελοψαρο!Δεν μπορουσαν να κουνιθουν!Αλλαγες μερα παρα μερα με βγαλσιμο των ψαριων και πλυσιμο πετρας-ενυδρειου-πλαστικων με οινοπευμα!!!!Χρονος ζωης ψαριων 1,5 μηνας σπαει και αυτο καταλαθος και τοτε γινετε το μεγαλο μπαμ!Αλλαζει μια τζαμαρια σε ενα μαγαζι περνει ο μπαμπας τα τζαμια και κολλαει το 2μετρο!Αγορα φιλτρο βυθου τρυπα στο πλαι για να γινετε η αλλαγη και η αναπληρωση του νερου!Μεσα μετα απο καιρο εκατονταδες γκαπυ!Ευτηχως ανοιγει ενας σωστος χομπιστας τοτε ενα μαγαζι(τρελαμενος με τις αφρικανες ο τυπος)και δινει σωστες συμβουλες(δεν πλενουμε με νερο βρυσης τα φιλτρα,αντιχλωριο,προετιμασια νερου κλπ)
Βγαινουν τα γκαπυ και μπαινουν σκαλαρια 10 στον αριθμο ζησαν αρκετα χρονια γεννησαν κλπ.Δυστηχως το μαγαζι εκλεισε γιατι πολυ απλα δεν πουλουσε χρυσοψαρα στην γυαλα και η αγορα δεν ηταν καταληλη τοτε γι αυτον!Φωτο απ ολα οταν σκαναρω
Παλιά 22-06-12, 15:00
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Ωραιες και οι ιστοριες, αλλα μια φωτογραφια ισον 1000 λεξεις
Παλιά 22-06-12, 17:48
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραιες και οι ιστοριες, αλλα μια φωτογραφια ισον 1000 λεξεις
και που να τις βρούμε ρε Σπύρο απο το '76 ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-12, 18:18
Professor

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος Εμφάνιση μηνυμάτων
και που να τις βρούμε ρε Σπύρο απο το '76 ?
Ααα δεν ειχαν ανακαλυφθει ακομα οι φωτογραφικες μηχανες οταν ησουν μικρος?
Φωτο >>> Scanner >>> Upload
Παλιά 22-06-12, 19:11
maikl Ο χρήστης maikl δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βεροια
Προεπιλογή

Εγω δυστυχως δεν εχω απο το πρωτο ενυδρειο(αλλα ουτε και απο τα αλλα 3-4 που ακολουθησαν).Βεβαια λαθη μεγαλα δεν ειχα κανει 4 χρυσοψαρα με 2-3 πλαστικα φυτα και 2-3 ζωντανα σε 96 λιτρα-ας ειναι καλα το internet.....
Ολα υπηρχαν στο σκληρο του σταθερου μου που καηκε το 2008 οποτε και εχασα ολα τα αρχεια μου μαζι και με φωτο οικογενειακες.Την πρωτη αυτη παρουσιαση την ειχα κανει στο Goldfish.gr αλλα για καποιο λογο χαθηκαν ολα τα αρχεια των παιδιων εκει πριν το 2007 (νομιζω) οποτε και δε μπορω να δωσω και παραπομπες..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-12, 19:47
Professor

Προεπιλογή

Δεν πειραζει.
Δεν εχεις να δειξεις και τιποτα ontopic εσυ
Παλιά 22-06-12, 21:07
Το avatar του χρήστη Dimitris77
Dimitris77 Ο χρήστης Dimitris77 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Μilano
Προεπιλογή

Παλευω να βρω φωτογραφιες απο την ψαροσουπα που ειχα εν ετη 1994.
Παλιά 18-04-15, 12:52
vedeta03000 Ο χρήστης vedeta03000 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: κομοτηνη
Προεπιλογή

παιδια το πρωτο μου ενυδρειο ηταν πραγματικα ο ποιο επωδυνος θανατος για τα δυστιχα ψαρια μου τοτε,εγω να ειμαι 12 χρονων μου καναν δωρο οι δικοι μου ενυδρειακι 25 λιτρα και καθε μερα αγοραζαν ψαρια,εχουμε και λεμε 3 χρυσοψαρα ενα πλεκο δυο σκαλαρια 6 αρλεκινους και 1 δισκο ,χωρια ολα αυτα και ενα διακοσμητικο καραβι που εκοβε καμια δυο λιτρα ,εννοειται αλλαγη νερου ολο το νερο και φυσικα για να φυγει η αλγη απο τα τζαμια αδειαζες ολα τα ψαρια στην κατσαρολα και επλενες με αθονο ava το ενυδρειο μιλαμε τα εκανε αορατα τα τζαμια σαν το αζαξ , η αμωνια ηταν τοση πολυ που μεταλαχτηκε ,αφου φανταζομαι τον εαυτο μου τοτε να μετραει αμωνια δεν θα την μετρουσες απλα θα την ρωτουσες
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές