|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρατήρησα κ κατι αλλο..κανουν επίθεση στις πρωτες αννουμπιες που ειχα βαλει.Στις τελευταιες δεν τις πειραζουν.Υπαρχει περιπτωση να ειναι άρρωστες κ γιαυτο κανουν εκκαθαριση?Κατι σαν τα σαλιγκαρια?
Παράθεση:
Υ.Γ Επειδη είμαι άσχετος με τα φυτα μην γελατε ρε σεις με αυτο που ειπα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ο πόλεμος τελείωσε.Η κατεστραμμένη ανουμπια αντικαταστάθηκε με καινούρια κ ξαναγυρισα την σίτιση σε 2 φορές την μέρα.Το μόνο διαφορετικό τώρα ειναι οτι τους ρίχνω πιο πολλές φορές την εβδομάδα την DIY τροφή.Ηξερα οτι τους αρέσει η φυτική τροφή αφού είναι φυτοφάγα αλλα δεν περίμενα οτι θα τσακίζαν κ τις αννουμπιες.
Παράθεση απο το περιοδικό του pet mall : "..τους αρέσει επίσης η φυτική τροφή.Εαν δεν τους δίνετε αρκετή θα αρχίσουν να τσιμπολογάνε τα φυτά του ενυδρείου..". Τώρα εμένα οχι απλά τσιμπολογίσανε ,την κατασπάραξαν αλλά δεν το κάνω θέμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα τα δικά μου έφαγαν συνολικά 4 nana και 6 μεγάλες ανούμπιες. Μόνο ο κορμός έμεινε. Τα 2 είναι 14 εκατοστά και τα άλλα 4 είναι 6-7 εκατοστά.
Όσον αφορά τους εχινόδορους αφού έφαγαν τα φύλλα το ένα ξερίζωσε τον κορμό και τον κρατούσε και το άλλο έτρωγε τις ρίζες. Το είδα με τα μάτια μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσεις δεν εχετε χρυσοψαρα....κατσικες εχετε..
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχααχα αυτο θα θελα να το δω ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() τιμη αναλογα με το ενυδρειο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάντως με ένα 20ποντο κόμετ και ένα 14-15ποντο black moor είδα βελτίωση όταν άρχισα να τους ρίχνω σπιρουλίνα της Ocean Nutrition και μία σε μπιλάκια της Sera...
Τώρα έχω μέσα μέχρι και Polysperma sunset και δεν την πολυπειράζουν... Για δοκίμασε κι αυτό... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο είναι το μυστικό για να γεννάνε τα Frontoza????? | domresvanis | Tanganyika | 10 | 23-09-11 17:51 |
Σχέδιο αλλαγης!!! | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 16-03-09 00:57 |
Αυτοσχέδιο σφουγγάρι | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-05-07 12:54 |
Σταφύλια :Το μυστικό της μακροζωίας | SOCRATIS | Διατροφή | 14 | 24-09-06 19:04 |
σχέδιο ενυδρείου 80χ50χ45 | civeng | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 23-05-05 12:48 |