|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον εγραψες καποιο λαθος με τις θερμοκρασιες στα ενυδρειο με τις αλλες γαριδες
|
|
|||
|
|||
![]()
οι δικες μου τα τυχαξαν και οι bee και οι crs απο την πρωτη μερα που χτυπησε 25 βαθμους! πρωτα χαθηκαν τα μικρα και μετα οι μεγαλες... πεταμενα λεφτα δεν αξιζει το κοπο να παρω παλι! μια μερα τα ενυδρεια μου χτυπησαν 35
|
|
||||
|
||||
![]()
μια μου ειχε μεινει απο τις 10 και αυτη μολις πηγε 26-27'c τα τιναξε!!!
τα κρυσταλακια εφυγαν προπολλου!!οχι λογω ζεστης αλλα μαλλον λογω σκληροτητας και πεχα. και ειχε γεννησει αρκετα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έλεγα... να πω ότι δεν τα έλεγα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το μεγάλο πρόβλημμα με τη ζέστη...
θυμίζω μια όχι και τόσο παλιά συζήτηση εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49369
|
||||
|
||||
![]()
Οι Bee μου απο 5 μου εμηναν 2 και φανταστειτε οτι δεν εχω ανεμιστηρακια,οποτε.......
|
|
|||
|
|||
![]()
χωρις ψυκτικο δεν αξιζει να εχει κανεις τετοιες γαριδες! εγω προσωπικα δεν ξαναπαιρνω! τις χαρηκα για καποιους μηνες, θαυμασα τα φανταστικα τους χρωματα, εγινε μια αποικια απο 50-60 γαριδες και χαθηκαν μεσα σε μια εβδομαδα το πολυ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως οι red cherry ειναι σε 25.0C, με 32.5C στο δωματιο, σε ανοιχτο ενυδρειο 50 λιτρων με ενα ανεμιστηρακι και ελεγχο απο stc-1000.
Ταιζω καμια 7-8 διαφορετικες τροφες, απο στικακια για γαριδες και σπιρουλινα σκονη, μεχρι τροφες για δισκους και θαλλασινα ψαρια, μεχρι κατεψυγμενη diy τροφη (με λαχανικα ψαρια, φρουτα, κρεας, βιταμινες, ασβεστιο κλπ) και τις βλεπω μια χαρα, ολες κατω στο βυθο σαν κοκκινο χαλι, πανω και μεσα στη moss, τα τζαμια γεματα μωρα. Δινω συνεχεια για αποσυμφορεση. Αλλαγη νερου μια φορα την εβδομαδα 60%. Το νερο προετοιμαζεται μια μερα σε δοχειο με αντιχλωριο και λιγο πριν την αλλαγη βαζω και δυο μπετονακια νερο που εχω βαλει στον καταψυκτη για να πεσει η θερμοκρασια στο δοχειο να ερθει ιδια με του ενυδρειου. Πολυ απλα πραγματα. H μονη μου εγνοια ειναι αναπληρωση της εξατμισης. (καθε μερα 2-3 λιτρα) Δεν νομιζω οτι και οι crystal red θα ηθελαν κατι παραπανω.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Red Crystal | lans | Γαρίδες του γένους Caridina | 2 | 04-04-11 09:27 |
Red crystal αγορα! | pavlos1988 | Γαρίδες του γένους Caridina | 1 | 06-12-10 23:22 |
CRYSTAL RED SHRIMPS | gleboukas | Γαρίδες του γένους Caridina | 10 | 11-03-09 14:58 |