|
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει μεγαλο ανεμιστηρα πανω απο το ενυδρειο και φυσαει ολη μερα!απο 27,5 που ειχα θερμοκρασια το κατεβασα 25 αλλα πρεπει να κανω την πατεντα με το controler γιατι πρεπει να φυγει απο κει ο ανεμιστηρας!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οταν παω σπιτι (ειμαι δουλεια τωρα) θα σου βαλω φωτο πως εβαλα τα δικα μου ανεμηστηρακια προσωρινα σε παρομοιο με το δικο σου καπακι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ είσαι ο Μιχάλης που δουλεύει καμία φορά στον Γιώργο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τσου....
![]() Δε δουλευω εκει....ο Γιωργος ειναι φιλος καλος ------------------------- Λοιπον χωρις να ειναι καλη η δουλεια -για την ακριβεια ερασιτεχνικη-παρε μια ιδεα.Εχω πιασει με ται ραπς το ενα με το αλλο τα ανεμηστηρακια και μετα στο καπακι.Συνδεση σε eliwell 915 (αντιστοιχος του stc-1000). ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 21-06-12 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
το καπακι που ταιζεις κλεινει ομως η το εχεις παντα ανοιχτο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Σου ειπα οτι ειναι πολυ ερασιτεχνικη η δουλεια.Το καπακι ειναι μονιμα πλεον σηκωμενο και ταιζει ο "θεος"....
![]() Απλα ομως κανει δουλεια.Με τα τρια ανεμηστηρακια που βλεπεις το κραταει ανετα στους 26,5οC . Μιλαω για 200 λιτρα ενυδρειο με θερμοκρασια περιβαλλοντα χωρου στους 29 και με παροχη 45 cfm (9ποντα ανεμηστηρακια). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι 120 λιτρα οποτε πιστευω με 3 ανεμιστιρακια θα ειμαι καλημενος στους 25 βαθμους.απο κει και περα ειναι λιγακι περιπλοκο στο που θα βαλω το controller...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
Ψυξη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-08-10 00:21 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |