|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησα τροποποιώντας το περιβάλλον χώρο, Έφτιαξα και ενα καταρράκτη και περιμένω με αγωνία να βρω φυτα..
Μια φωτογραφία... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δωσε ιδιαιτερη προσοχη στον καταρακτη για τυχον απωλειες νερου.
Καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα εχει και φυτα και Θαλια φιλε Αντρο
![]() Δωσε φωτο στον λαο !!!
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Γιάννη, ενα μεγαλο ευχαριστω για την ευγενική χειρονομία να μου διαθέσεις ενα σωρο φυτα. Έπεσα με τα μούτρα να τα ξεχωρίζω και να τα βάλω στην Λιμνουλα και πραγματικά άλλαξε η εικόνα της...
Φωτογραφίες δεν πρόλαβα να βγάλω αλλα σύντομα θα δωθουν... Χίλια ευχαριστω φίλε Γιάννη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να και μερικές φωτογραφίες, θέλει βέβαια λίγο να περιποιηθω τον περιβάλλοντα χώρο..αλλα με τα φυτα του Γιάννη ομορφαίνει..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα μεγάλωσαν και ο χώρος γύρω απο την Λιμνουλα σουλουπωθηκε λιγάκι... Δυο πρόσφατες φωτό
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!! ελα να σου δώσω και κανα χρυσόψαρο που εχω πήξει στα μωρα αλλα φοβάμαι τον πάγο τον χειμωνα εκτος και την σκεπαζεις με κατι στα πολλα κρυα και στο χιονι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η πιο ομορφη λιμνουλα :) | zweet | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-03-12 13:16 |
λιμνουλα | johnb | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 21:47 |
ψαακι στη λιμνουλα μου | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-06-11 10:52 |
Απορία για κερατόφυλλο και μικρή πλαστική γυάλα | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-05-10 09:40 |