|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια σκούπα βυθού και μείωσε αρκετά το τάισμα. ¶μα υπάρχουν φύλλα από φυτά που έχουν χαλάσει πέτα τα. Αν έχεις αεραντλία βάλ' τη για να αυξήσεις την ανατάραξη, αλλιώς σήκωσε το φίλτρο πιο ψηλά. Να παρακολουθείς τα ψάρια και τις μετρήσεις σου και σιγά σιγά θα φύγει μόνο του (θέλει συνήθως κάποιες μέρες). Η αλλαγή νερού άλλες φορές βοηθάει και άλλες όχι.
Μην πειράξεις τώρα το φίλτρο σου, αλλά γενικά να το συντηρείς ανά διαστήματα, ώστε να μη συσσωρεύονται οργανικά.
|
|||
|
|||
![]()
αεραντλια ειναι στο full επισης και απο το φιλτρο το εχω κανει να βγαζει φυσαλιδες απο αναταραξη ειμαι καλα.το ταισμα σκεφτομε να το κανω 2 φορεσ τη βδομαδα.εκτοσ και αν το κανω συχνοτερα σε λιγοτερη ποσοτητα
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ανοιξουν τα φωτα στο ενυδρειο βγαλε μια φωτο να δουμε το χρωμα της θολοτητας μπας και σου προτεινουμε κατι πιο στοχευμενο.
|
|||
|
|||
![]()
μεσημερακι γυρω στισ 4 γιατι ειμαι στη δουλεια αυτη τη στιγμη.ευχαριστω παντως.
------------------------- δεν ανεφερες κατι στο μπολι που αναφερω παραπανω.θα κανει δουλεια αν βαλω μπολι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karterhs : 16-06-12 στις 11:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aν δεν δουμε τι ακριβως εχει το ενυδρειο σου δεν εχει νοημα να σου απαντησω.
Σε βακτηριακη ισως εκανε καλο να εκανες πολλες αλλαγες νερου με ταυτοχρονο καθαρισμα φιλτρου και μπολιασμα. Σε greenwater δεν θα ειχε νοημα το μπολι. Αν καταφερουμε και κανουμε μια διαγνωση τοτε θα ηταν καλυτερα να δωσουμε οδηγιες...
|
|||
|
|||
![]()
οκ σε ευχαριστω θα ανεβασω foto το μεσημερακι!
|
|
|||
|
|||
![]()
fotos
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολο νερο | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 02-08-10 14:24 |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ | aspaagyro | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-04-10 20:59 |
Θολο νερο | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 16-12-08 12:35 |
θολο νερο | thanos33 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-05-08 05:37 |
θολο νερο | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-08 13:59 |