|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μου έδωσες. Θα κάνω λοιπόν μια προσπάθεια με ένα μόνο σκαλάρι λαμβάνοντας υπόψη αυτά που μου είπες και τίποτε άλλο. Οταν θα αλλάξω ενυδρείο θα επιχειρήρω τότε με περισσότερα άτομα. Ευχαριστώ και πάλι.
|
||||
|
||||
![]()
Είχε ανεβάσει παλιοτερα κάποιος κάτι σκιτσάκια με τις διαφορές, αλλα δεν το βρήκα..
Αυτό με το καρούμπαλο πάντως ίσχυε σε όλα τα ζευγάρια που είχα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπο την παρουσια κι αλλων σκαλαριων, διοχετευει την επιθετικοτητα του και την προσοχη του στα αλλα σκαλαρια και τα μικροψαρα βρισκουν λιγες στγιμες ηρεμιας. Θα ελεγα να το δωσεις ή υπο την προοπτικη για μεγαλυτερο ενυδρειο σε μερικους μηνες, να το ανταλλαξεις με δυο μικρα (μηπως και εισαι τοσο τυχερος και βγουν ζευγαρι) και μηπως και μαθουν να συμβιωνουν ειρηνικα με τα μικροψαρα. Φυσικα οποια παρατηρηση συμπεριφορας στα μικρα δεν ειναι και παντοτινη. Οταν μεγαλωσουν μπορει να τους ανοιξει η ορεξη. Η προοπτικη για μεγαλυτερο ενυδρειο ειναι οτι καλυτερο στην περιπτωση που θελεις οπωσδηποτε να ασχοληθεις με αγγελοψαρα και για να μεταφερεις και τα νεαρα σε μερικους μηνες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγνώμη για το λάθος.
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβες τι σου λεει ο delta66?δεν μπορεις να βαλεις αλλο σκαλαρι μεσα σε 80 λιτρα!!!!το πιο σωστο ειναι να το δωσεις αμεσα αν δεν παρεις πολυ συντομα μεγαλο ενυδρειο διοτι ετσι θα ζησει καλα το ψαρι.....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Γνωμη μου, αυτα που σου ειπε ο Σπυρος ξαναδιαβασε τα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ασφαλώς και διάβασα πολύ καλά αυτά που λέει ο Σπύρος. Και μάλλιστα αυτό θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Θα αρέσει και στην κόρη μου ένα μεγαλύτερο ενυδρείο μιας και αυτή ήταν η αιτία που ξανάρχισα το χόμπυ, μετά από ~20 χρόνια διακοπής.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέμα συγκατοίκησης | NikosLrs13 | Bettas | 17 | 25-11-11 22:32 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Θέμα επιβίωσης | bakogiannisd | Malawi | 7 | 23-04-07 12:12 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |