|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω πιστευω οτι θα σε επαιρνε να σηκωσεις λιγο την 5,οπως και να κανεις κατι με την 1 (την μικρουλα που ειναι πισω αριστερα),οπως σου ειπαν πιο πανω,γιατι ηδη ξεχωριζει με το ζορι,αν μπει και η cuba,θα εξαφανιστει τελειως.
|
|
|||
|
|||
![]()
θελει ακομη πολυ δουλεια με τις πετρες....μην βιαζεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Η Νο5 είναι ήδη σηκωμένη. Σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται καλύτερα (πιστεύω) ![]() Uploaded with ImageShack.us Η Νο1 εξέχει από το υπόστρωμα περίπου 1,5cm απλά δεν φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία. Λέτε να την σηκώσω και άλλο? Δεν βιάζομαι καθόλου... ίσα ίσα που το πηγαίνω πολύ αργαααά..... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να μετακινησεις λιγο πιο πισω τις 2 μεγαλες και να τις αφησεις τοσο ψηλα οσο τις εχεις τωρα.Εγω θα σκευτομουν να βαλω και parvula πισω η' γυρω απο καποια η' καποιες πετρες.Μπορεις με τις πετρες που εχεις βρει και με τον εξοπλησμο να κανεις παπαδες.Σικωσε την μικρη πετρα για να φενεται σε λιγο καιρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι γινεται εδω? Τι εκανες τελικα,φυτεψες??
Κανε καμια ενημερωση.. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει "παγώσει" το ενυδρείο γιατί ψάχνω να βρω cuba...
περιμένω από έναν φίλο να μου δώσει και θα μπούμε γερά στα φυτεμένα ενυδρεία, με την βοήθειά σας πάντα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ωραια,περιμενουμε να ξεκινησεις,αν και πιστευω ειναι καλυτερα που καθυστερει,να χαλαρωσουν και λιγο οι ζεστες..
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω για να είναι και σε καλύτερη κατάσταση η cuba γιατί έχω ακούσει ότι με την πολύ ζέστη δεν αντέχει και τόσο
![]() ![]() ![]() ![]() Αλλά υπάρχει πολύ υπομονή γιατί θέλω να φτιάξω κάτι καλό και να το χαρώ λίγο παραπάνω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
IWAGUMI Cube | zak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 24-03-12 16:56 |
iwagumi-αλγη | konstantinos187 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 31-12-10 12:23 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |