|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εγραψα τι ξερω οτι πρεπει να γινεται.
Εσυ αποφασιζεις. Εμενα αν ηταν το αγαπημενο μου ψαρι, οχι μονο το μινιμουμ θα κοιταγα, αλλα το μαξιμουμ που μπορω, για να τα χαιρομαι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eνα ζευγαρι ram, tetras (μια ομαδα ενος ειδους), corydoras (μια ομαδα ενος ειδους), hatchet (μια ομαδα ενος ειδους), Ancistrus (ενα ζευγαρι), Oto (μια ομαδα ενος ειδους).
Αμμο στο βυθο, κλαδια απο ψυλα, μετριος φωτισμος με σκιες, ευκολα φυτα, τυρφη, ΑΟ για μιξη με βρυσης αν ειναι δυνατον. Ατομα ομαδων αναλογα τη φιλτρανση Σταδιακη εισαγωγη των ειδων με πρωτα τα μικροτερα ειδη και οχι βυθου Μονο μη περιμενεις επιτυχεις αναπαραγωγες απο τα ραμ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ.-> Πηρα μονο 5 tetras, γιατι μονο 5 ειχε (τα αλλα τα ειχαν παρει)! Απο Τεταρτη θα βαλω κι αλλα τρεία για να ειναι οκτω συνολικά! |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά γαρίδες με κιχλίδες είναι απαγορευμένος συνδυασμός, γιατί οι γαριδούλες είναι πρώτος μεζές. Το γεγονός ότι είναι amano, οι οποίες γίνονται μεγάλες ίσως τα αποτρέψει από το να τις δουν ως γεύμα, όμως ο κίνδυνος πάντα παραμένει. Αν και κανονικά πρέπει να πάνε πίσω από τώρα μπορείς να παρατηρήσεις και αν δεις ότι τις κυνηγάνε και αυτές κρύβονται συνέχεια τότε θα πρέπει σίγουρα να φύγουν.
Νέον εγώ θα σου έλεγα ότι μπορείς και μέχρι 15. Μην πάρεις άλλα ramirezi. ¶σ' τα όπως είναι και περίμενε να δεις συμπεριφορές και τι ξύλο θα πέφτει, οπότε και θα δεις τι πρέπει να μείνει και τι να φύγει, και όταν σχηματιστεί ζευγάρι μπορεί τα υπόλοιπα της ομάδας να πρέπει να φύγουν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτα τα ενυδρεια το τριτο ραμιρεζι κινδυνευει
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, και κατι τελευταιο! Βρηκα εδω μια αγγελία που λεει οτι χαριζει 8 "cardinals tetras"! Αυταα....ειναι ιδια με τα neon tetra ή ειναι διαφορετικά...??Εννοώ....τωρα εγω στο ενυδρειο εχω οπως ειπαμε 5 ramirezi και 5 neon tetra (και θα βαλω και αλλα 10 neon tetra)! Αυτα τα cardinal....μπαίνουν?? Ειναι δλδ. ιδια με neon??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίδια δεν είναι, απλά μοιάζουν. Γίνονται μεγαλύτερα, κοπαδιάζουν καλύτερα αλλά είναι πιο ευαίσθητα και απαιτητικά. Να μείνεις με ενός είδους κοπάδι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gourami...? | kostas/poseidonas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 18-09-11 15:47 |
gourami | g-pavl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-08 17:58 |
Dwarf Gourami II | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-05-08 12:02 |
gourami | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-04-07 21:47 |
Αρρωστο gourami | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:30 |