Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Immortal
Το κλαδάκι μπορώ να το πάρω εγώ από τα χέρια σου... χεχε! Πες μου μόνο που θα σε βρώ... Επειδή βλέπω ότι μου πέφτεις μακριά το λέω...
|
Να το -σκοτώσω- προσπαθώ, όχι να το δώσω...αλλά αν σε ενδιαφέρει αυτό το φυτό έχω μερικά κλαδάκια που μπορώ να σου δώσω, σε αρκετά καλύτερη κατάσταση
Παράθεση:
Για το ph δεν έχω κάνει τίποτα αφού χθες το διαπίστωσα. Μέχρι τότε είχα εφησυχαστεί από το ετήσιο τεστ/ταμπελάκι της seachem που μου το έβγαλε ελαφρώς όξινο... Α/Ο και Τύρφη δεν έχω χρησιμοποιήσει γιατί αφενός δεν έχω το χρήμα για Α/Ο και αφετέρου από όσα διάβασα εδώ για την τύρφη, τη φοβήθηκα λίγο... Το μόνο που κάνω είναι να βάζω στις αλλαγές μου easy balance που μου είχαν πει ότι βοηθάει να έρθει το PH προς το ουδέτερο...
Επίσης έχω βάλει και ένα προϊον της Microbe lift (νομίζω) που μυρίζει σα βουλωμένη αποχέτευση και μου είχαν πει ότι έχει χρήσιμα βακτήρια και εξισοροπεί τις παραμέτρους... Υπάρχει περίπτωση κάποιο από αυτά να κάνει κάτι για το PH ή μήπως από αυτά να προκλήθηκε το θέμα? Ποιο από τα δύο τεστ να πιστέψω???
|
Ότι μετρήσεις έχω δει εντός Αττικής είναι πάνω από 7 και κοντά στο 7.5, οπότε...
Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς υγρά τέστ πάντως που είναι και πιο αξιόπιστα.
Παράθεση:
Όσο για τις κατασκευές, με βεβαιότητα σου λέω ότι ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ....
Έχω την τάση να καταστρέφω ότι αγγίζω και το έχω αποδεχτεί... Ειδικά σε περιπτώσεις που εμπλέκεται και ηλεκτρικό ρεύμα δεν αγγίζω....
χιχιχι
Δεν παίζει τίποτα σε έτοιμη λύση? Ας το πληρώσω ρε παιδί μου τι να κάνω....
Για να αλλάξω τις λάμπες μου με πιο δυνατές δε γίνεται? Και αν ναι, ποιες κάνουν για το ενυδρείο μου?
|
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με T5/T8 για να σου δώσω μια σίγουρη απάντηση, αλλά υποθέτω οτι αν θές να ανέβεις σε watt θα πρέπει να αλάξεις τουλάχιστον το ballast, ίσως τα ακροφύσια και τη θέση τους στο καπάκι - χωρίς να μπλέξεις με καλώδια και ρεύμα δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κατι