|
|
||||
|
||||
![]()
Θεραπεια με φαρμακα σε ολοκληρο το ενυδρειο δεν μπορεις να κανεις.
Μονο με αλατι μπορεις να κανεις κατι αλλα ετσι κι αλλιως απομονωσε τα υποπτα ψαρια σε καραντινα. Το να ηταν καμμενα απο το πετ-σοπ δεν ειναι κατι καινουργιο. Μπορει να μη φταιει καν το μαγαζι και να ηταν καμμενα απο τον εκτροφεα. Εχεις δει ποτε παραλαβη πετ σοπ? ξερεις πως ειναι και ποσο καιρο ειναι συσκευασμενα τα ψαρια που ερχονται και ποσα παραλαμβανονται πεθαμενα και πετιουνται? Το ξερεις οτι τις περισσοτερες φορες τα ψαρια που αγοραζουμε υποκεινται ηδη σε μια θεραπεια με φαρμακα που ριχνουν οι μαγαζατορες μπας και τα σωσουν? Αν δεν ειναι δικη σου γεννα δε μπορεις απλα να εισαι σιγουρος για απολυτως τιποτα. Για το ψαρακι που λες τυχαια μπορουν να κανουν διαφορες κινησεις. Τωρα εχεις παθει αυτο που λενε πως "οποιος καει απο χυλο φυσαει και το γιαουρτι" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακριβως αυτο.. οσο για το ψαρακι,εμενα το κανουν αυτο,οταν ταισω παραπανω... τωρα,τι να σου πω..
|
|||
|
|||
![]()
να ταισα πολυ αποκλειεται παντως μιας και 4-5 μερες τωρα τρωνε μια νηστεια, μια αρακα η μαρουλι. εριξα πριν 2-3 ωρες αρακα, περιπου μισο μπιζελι ανα ψαρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο φωτοπεριοδο πως εισαι?
Στο χωρο που τα εχεις μηπως τυγχανει να παιζεις ...ντραμς? (τεσπα να εχει δυνατα μουσικη, τηλεοραση κτλ? ) Γενικα απο στρεσσογονους παραγοντες πως παει? Ειλες πως εχεις μικρα παιδια, υπαρχει περιπτωση να εχουν ριξει κατι μεσα στο ενυδρειο? Στη βρυση εχεις φιλτρο νερου? Το σχεδιο το καταλαβες? Φροντισε η επομενη αλλαγη να γινει σωστα και σε σωστη θερμοκρασια. (γνωμη μου ειναι καλυτερα να παραλειψεις μια αλλαγη παρα να την κανεις με το "γνωστο" τροπο) |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλτρο νερου οχι.
Ειναι στο σαλονι οποτε οι συνηθισμενοι θορυβοι σαλονιου. Το ενυδρειο ειναι στον τοιχο 2 μετρα ψηλα. Να επεσε κατι δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξερεις. Το αχεδιο θα το δω μολις τελειωσουμε με τους θανατους! Και παλι χρειαζομαι κουβα ετσι; ------------------------- ι σ ω ς το τεταρτο ψαρακι να ειναι καλυτερα, αλλα με τα οσα εχω δει καλυτερα να περιμενουμε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 07-06-12 στις 10:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ?? τι να τον κανεις? ενα βαρελακι θες οχι κουβαδακια |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτο εννοω. 200λιτρο. Εκτος αν εννοεις κατι που δεν εχω καταλαβει
------------------------- ρε παιδια μια ερωτηση, γιατι δε μου λεει κανεις να κανω τη θεραπεια για το ψαρακι που μαλλον εχει dropsy ενω στην αρχη την προτεινατε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 07-06-12 στις 21:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |