|
|
|||
|
|||
![]()
τιποτα? μη μου λες τετοια... αν εχουν βακτηρια κτλ δε θα παθουν κατι και τα υπολοιπα ψαρια? δεν υπαρχει κατι να βαλω στο ενυδρειο? Δεν μπορω να αφησω 20 ψαρια να πεθανουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι εσωτερικη μολυνση δεν μπορεις να κανεις και πολλα.
Δεν ξερω τι παιζει με τα αντιβιωτικα, καλυτερα να σου πει ο Σπυρος που δειχνει να γνωριζει το θεμα (προσωπικα δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε, αλλα σε τετοιο χοντρο προβλημα ΙΣΩΣ ειναι η μονη λυση, αν δηλαδη ενδεικνυνται). Αν δεν, το αλατι βοηθαει τα ψαρακια να ξεπερασουν αρκετα πραγματα. Οπως σου εχω πει ηδη εγω θα ειχα ηδη ριξει αλατι στο ενυδρειο (οχι στη μεγιστη ποσοτητα θεραπειας, ισως στα 3-5 γρ. /λιτρο), αλλα δεν γνωριζω ποσο αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι για το dropsy. Το εκτοζον σιγουρα θα βοηθησει αν υπαρχουν ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ παρασσιτα (αν εχεις ενδειξεις πληγων και τετοια). Αν ειναι εσωτερικη η μολυνση η δραση του θα ειναι μηδαμινη. Σπυρο οι ανεπιστροφες που λεω δεν εχουν καμια σχεση με αυτες που λες οτι κοβουν πιεση και επηρρεαζονται απο βρωμια, και σιγουρα δεν τιθεται καν θεμα να παθουν οτιδηποτε. Αν ειναι να φοβηθω κατι, να φοβηθω για τα αντλιακια των φιλτρων που ειναι ενυδριακης χρησης αλλα οχι για βιομηχανικα valves. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ φοβαμαι οτι και το 4 απο τα 5 που αγορασα απο αυτο το πετ σοπ εχει το ιδιο.... ανεβαζω βιντεο σε λιγο...
ρε παιδια ομως αν ηταν dropsy θα ειχαμε 3 θανατους ηδη εκ των οποιων το ενα ψαρακι ξεφουσκωσε μια μερα πριν πεθανει, ενα δε φουσκωσε ποτε κι ενα ισως να ηταν λιιιιγο φουσκωμενο και να πεθανε ακαριαια? ------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=ISLF5...ature=youtu.be εκανα μετρησεις παλι νιτρικα 10-20 νιτρωδη 0 αμμωνια μαλλον 0 ειναι αλλα κατι τα τεστ της απι που ειναι οτι να ναι , κατι οτι δεν εχω φως του ηλιου, θα ξανακανω αυριο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 06-06-12 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αυτο ειναι το συστημα χωρις την ανεπιστροφη Τα βανακια 1 και 2 ειναι τα γνωστα που εχουν ολοι για να μπορουμε να βγαζουμνε το φιλτρο. Το βανακι 3 ειναι για να σπαει την πιεση (ροη) και ειναι προεραιτικο. για να αδειασεις νερο θα εχεις ανοιχτα τα βανακια 1,2, 4 και κλειστο το 5 για να βαλεις νερο στο ενυδρειο με σβηστο φιλτρο κλεινεις τα βανακια 1,2,4 κασι ανοιγεις το βανακι 5 για να γεμισεις με το φιλτρο εν λειτουργια εχις ανοιχτα τα 1,2, κλειστο το 4 και ρυθμιζεις το 5 κατω απο τη μεση οταν λειτουργει το φιλτρο εχεις ανοιχτα τα 1,2 και κλειστα τα 4,5 (το 3 αν το χρησιμοποιησεις το ρυθμιζεις μια φορα και το αφηνεις για παντα στη θεση που το ρυθμισες) Η παραπανω εγκατασταση σε βολευει να ειναι μονιμη, και να σταματησεις να κανεις ολοκληρη ιεροτελεστια την αλλαγη νερου |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε βαγγελη,μαλλον απο το πετσοπ ηταν καμμενα...
παντως το ψαρι δεν μου φαινεται καπως στο βιντεο...
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια, μπορουμε να βρουμε κανεναν που να ειναι ειδικος κι απλα να μην εχει δει το τοπικ να μας πει αν μπορει να ειχαν κατι απο το πετ σοπ?
δυστυχως και το ψαρακι του βιντεο 99% το εχει. ισως δε φαινεται και πολυ καλα, αλλα ειναι και λιγο χειροτερα απο τοτε. Δεν ξερω τι να κανω πια. αλυσιδα το ενα μετα το αλλο, σε σημειο που με εχει παρει απο κατω και ειμαι σιγουρος οτι θα τα χασω και τα 20 στο τελος... να κανω κατι με αυτο το ψαρακι αν φουσκωσει και ανοιξουν τα λεπια του? μπορειτε να μου πειτε ΣΙΓΟΥΡΑ χωρις θεραπειες του ρισκου και με λεπτομερειες? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορει να πει κανεις κατι με σιγουρια...
δεν μπορεις να ξερεις σιγουρα αν ηταν απο το πετσοπ καμμενο... αλλα χωρις ιδιαιτερα συμπτωματα,εκει καταληγουμε! εγω θα εκανα θεραπεια σε ολο το ενυδρειο! δεν ειμαι ομως ο εμπειρος που ζητας...
|
|||
|
|||
![]()
θεραπεια σε 600 λιτρα ενυδρειο θελει πολλα κιλα εμπειρια και δε τη διαθετω δυστυχως! οποτε μαλλον περιμενουμε!
αν καποιος απο οσους λεγατε για θεραπεια σε καραντινα με φλαγκυλ και εψομ επιμενει, ας μου πειτε πληροφοριες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |