|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Απλά μου φαίνεται ότι θέλεις λίγο ακόμα πέτρα.
Για τα ψάρια δεν χρειάζεται να πω κάτι. Τα λένε όλα μόνα τους! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο δυο μηνες και πλεον μεσα στο ενυδρειο τα kassanga εχουν εγκλιματιστει αρκετα.Κινησεις και τρεμουλιασματα συμβαινουν πολυ συχνα αλλα μεχρι τωρα δεν ειδα κανενα μικρο.
Οσο το φως ειναι κλειστο τα ψαρια κινουνται ανετα κυριως στη μεση του ενυδρειου με τους δυο αρσενικους να εχουν πιασει ο καθενας τους απο μια συσταδα βραχων.Οταν αναβουν τα φωτα το απογευμα βλεπω οτι ολα τα ψαρια πανε στην αριστερη γωνια του αρσενικου χωρις ιδιαιτερα προβληματα και συνωστιζονται εκει.Στην δεξια φωλια του αρσενικου δεν πλησιαζει τιποτα.Ακομα και οταν ταιζω και παει εκει η τροφη τα κυνηγαει ολα. Βλεπω οτι το 1,20 μηκος για αυτα τα ψαρια ειναι μικρο και περιοριζονται.Οποτε σιγα σιγα σκεφτομαι για μεγαλυτερο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα τα ψαρια σου φιλε μου να τα χαιρεσαι!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα οπως γυρισα στο σπιτι ειδα σ'ενα μαλλον αρσενικο να κρεμεται κατι απο το ματι του σαν υμενας-παρανυχιδα.Ειναι ακριβως κατω απο το ματι αλλα δεν φευγει.Ετσι οπως το καταλαβαινω ειναι μαλλον απο καυγα γιατι γενικοτερα η κατασταση του ειναι ταλαιπωρημενη.Εχει εμφανη σημαδια μαχης.Τρωει κανονικα και κολυμπαει επισης.Βαζω καποιες φωτο αλλα ειναι πολυ χαλια.Συγγνωμη......
Μια βοηθεια-συμβουλη? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι ειναι πολλα αυτα που μπορεις να κανεις...
μεχρι να αποκατασταθουν οι κυριαρχιες,γνωμη μου ειναι να μην μπλεκεσαι... μηπως το προηγουμενο διαστημα συχναζε πανω δεξια ή πανω αριστερα του ενυδριου σου? υγ:καλα... τα χρωματα των WC δεν παιζονται
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα οσο ηταν αναμμενα τα φωτα καθοταν κατω στην αριστερη γωνια και δεν πολυ κολυμπουσε.Εφαγε παντως κανονικα.Οταν εσβησαν τα φωτα ο λεγαμενος και γενικοτερα ολα τα ψαρια απλωνονται σε ολο το ενυδρειο.
Ελεγα να εβαζα ενυδρειακο αλατι μηπως και βοηθουσε ή και μελαφιξ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μέλαφιξ ίσως να το βοηθούσε, αλλά ούτε μπορείς να κανεις θεραπεία σε όλα τα ψάρια ούτε να το βγάλεις δεν μπορείς καθώς αν το ξαναβάλεις θα δεχτεί θανάσιμα πυρά!
Ούτως η άλλος αν βάλεις μέλαφιξ θα χαθεί η βιολογία! Εγώ στη θέση σου θα τα άφηνα να εξελιχθούν! Βέβαια καταλαβαίνω και την αγωνία σου! Και δικαιολογημένα! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι ειναι πολλα αυτα που μπορεις να κανεις...
μεχρι να αποκατασταθουν οι κυριαρχιες,γνωμη μου ειναι να μην μπλεκεσαι... μηπως το προηγουμενο διαστημα συχναζε πανω δεξια ή πανω αριστερα του ενυδριου σου? ????????????? ------------------------- Μέλαφιξ ίσως να το βοηθούσε, αλλά ούτε μπορείς να κανεις θεραπεία σε όλα τα ψάρια ούτε να το βγάλεις δεν μπορείς καθώς αν το ξαναβάλεις θα δεχτεί θανάσιμα πυρά! Ούτως η άλλος αν βάλεις μέλαφιξ θα χαθεί η βιολογία! Εγώ στη θέση σου θα τα άφηνα να εξελιχθούν! Βέβαια καταλαβαίνω και την αγωνία σου! Και δικαιολογημένα! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κ.ω.σ.τ.α.ς. : 28-08-12 στις 23:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το ψαράκι σώθηκε αλλά όλη την ώρα κρύβεται και βγαίνει μόνο για φαγητό.Σήμερα καθάρισα και το φίλτρο Eheim 2080 μετά από έξι μήνες ακριβώς.Μου έκανε εντύπωση πόσο καθαρό ήταν ακόμα και το προφίλτρο.Η ροή δεν έπεσε καθόλου αλλά επειδή πέρασε καιρός είπα να το καθαρίσω.
Βάζω και μερικές φωτο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus moorii "ilangi" και άλλα υπό εξαφάνιση | Κλεόβουλος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 24 | 09-11-17 11:53 |
Tropheus Red Rainbow Kasanga fotos | domresvanis | Tanganyika | 5 | 23-01-11 12:35 |
Tanganyika - Tropheus Moorii "Moliro" | Kisifer | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 23 | 17-04-09 11:49 |
Tropheus moorii sp. Kachese | stefanos.f | Tanganyika | 0 | 28-09-04 09:33 |