|
|
|||
|
|||
![]()
παιζει ρολο αν ο αερας της αεραντλιας βγαινει απλα απο το λαστιχο η θελει μηκος με αεροπετρες κτλ?
δε θα ταιζω καθολου εκει μεσα? ουτε μαρουλια, αρακαδες κτλ? μηδεν? αλλαγη καθε 3 μερες ποσο %? βρηκα σε ενα φαρμακειο flagyl και ισως παω να παρω αυριο. πως τις δινουμε αυτες τις καψουλες? ------------------------- ενεργο ανθρακα? ουτε καν ξερω τι ειναι. αυτο που βαζουμε στο φιλτρο λες? αν ναι, οχι δεν εχω, εχουν τα φιλτρα του μεγαλου ενυδρειου μεσα εδω και 2-3 μηνες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 01-06-12 στις 23:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
50/% αλλαγη ρε.το λεει πιο πανω!
![]() εγω θα εβαζα αεροπετρα,για να "απλωνεται" το οξυγονο. αλλα φανταζομαι πως δεν θα υπαρχει προβλημα να ειναι και σκετο λαστιχο...
|
|||
|
|||
![]()
ναι σορρυ αλλα δε βλεπω, και λογο νυστας αλλα και λογο οτι απλα χανομαι μεσα σε τοσες σχετικες και μη πληροφοριες.
απλα σκεφτομαι οτι αν απλωθει πολυ το οξυγονο δε θα το βλεπω καθολου. να ξαναρωτησω κατι ισως χαζο για τη διακοσμηση. μιας και ειναι χρυσοψαρο και τρελλαινονται να σκαβουν. να μη βαλω λιγη ψιλοκοκη αμμο που εχω? μηπως το κανει να αισθανθει καλυτερα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ναι θα βαλεις λιγο ανθρακα μεσα σε μικρο εσωτερικο φιλτρακι. Εχει δοσολογια αναλογα τα λιτρα ο ανθρακας] Αν δεν εχεις φιλτρακι καβατζα εχω εγω
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-06-12 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κακως αισθανεσαι ετσι. ποτε δε δουλευω κανεναν. εκτος αν εσυ γεννθηκες εξπερ στα ενυδρεια. και οπως ειπα και παραπανω, εγω εδω δε ποσταρα για το χιουμορ της υποθεσης. ψαχνω τι θα κανω με το ψαρακι. οσο μπορεις λοιπον μην το κανεις κι εσυ.
|
|
|||
|
|||
![]()
μα δεν εχω μικρο εσωτερικο φιλτρακι. τοση ωρα λεγαμε να βρουμε απλα κουβα. τωρα μου λες και για ανθρακα και για φιλτρακι. ετσι δε δινονται οδηγιες ομως.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα,δεν θα γινει και Ο χαμος απο τις μπουρμπουλιθρες,ωστε να μην μπορεις να το δεις!!!
μην τα κοσκινιζεις τοσο. ολα καλα θα πανε! διακοσμηση οχι! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παντα τα κοσκινιζω ολα. απλα ας σκεφτει καποιος να σκοτωσω το ψαρακι λογο κακης διαχειρησης. αν δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω ΟΛΕΣ τις πληροφοριες που χρειαζομαι, γρηγορες κινησεις δεν κανω να διακινδυνευσω. ε αυτος ειναι ο χαρκατηρας μου, τι να κανω κι εγω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- edit: πες και ενα ευχαριστω ρε συ στον Σπυρο! τιγκα στην εξυπυρετησεις ειναι και συνεχως τον παρεξηγεις! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 01-06-12 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τα λαθη πληρωνονται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τον ανθρακα τον πεταμε μετα απο ενα μηνα λειτουργιας,καθως μετα μπορει να ειναι επικίνδυνος!
και τον βαζουμε,για να "μαζεψουμε" υπολειματα φαρμακων κλπ. εσυ γιατι το εχεις στα μεγαλα ενυδρεια;
|
||||
|
||||
![]()
πιο δεν θα βλεπεις;
το ψαρι; και;;; διακοσμηση οχι! δεν εχουν προβλημα! εγω σου λεω τα εχω μονιμα χωρις τιποτα μεσα!
|
|||
|
|||
![]()
απο οσο ξερω ο ανθρακας μετα τον 1-2 μηνες απλα δε κανει κατι καλο, αλλα δεν κανει και καλο. θα τον βγαλω παντως, απλα δεν ηθελα να ακουμπησω φιλτρα οσο ειναι το αρρωστο ψαρακι μεσα.
δηλαδη θελω ανθρακα στον κουβα μεσα? δεν καταλαβα. ναι να το βλεπω ηθελα να ξερω πως παει! αλλιως πως θα δουμε τι κανει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι δεν θα ταιζεις 50% Θα σου πω πως θα το δινεις το Flagyl Να τον βγαλεις και να τον πεταξεις. Ο ανθρακας ειναι για ενα μηνα συνηθως (παιζει ρολο η καθαριοτητα του νερου και η ποιοτητα του ανθρακα). Τσαμπα χωρο σου πιανει. Ή βαλε καινουριο ή βαλε βιολογικο υλικο στη θεση του Ο ανθρακας θα χρειαστει για να τραβηξει τα υπολλειματα του φαρμακου το 3ημερο διακοπης αναμεσα στις δυο 3ημερες θεραπειες που μαλλον θα χρειαστουν.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο και φυτα - "εμπειροι,τα φωτα σας" | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-11 21:49 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |