|
|
|||
|
|||
![]()
εννοεις για τα λεπια που ειναι προς τα εξω? το διαβασα αυτο αλλα ψαχνωντας λιγο δεν μπορεσα να βρω πολλες πληροφοριες, οπως απο τι το επαθε η τι κανω απο δω και περα
|
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως δεν υπαρχει θεραπεια για το dropsy. πρησμενη κοιλια, πεταχτα λεπια και πρησμενα ματια ειναι τα συμπτωματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
πρησμενα ματια δε βλεπω βεβαια αλλα θα περιμενω τα χειροτερα ωστε να ειμαι ετοιμος...
απο δω και περα τι? να το απομονωσω μπας και ειναι κολλητικο? δεν εχω μερος να το βαλω? τι μπορω να κανω για τα υπολοιπα? απο τι μπορει να το επαθε? |
|
|||
|
|||
![]()
δεν διαβασες τι σου εγραψα πιο πανω?
απομονωση του ψαριου και καλη ποιοτητα νερου στο ενυδρειο που εχει το προβλημα. περιμενεις μεχρι αυριο να δεις πως θα παει και το αλλο ψαρι. |
|
|||
|
|||
![]()
σορρυ δε το ειδα που το εγραψες. Να το απομονωσω πως μπορω αφου δεν εχω καποιο αδειο ενυδρειο?
|
|
|||
|
|||
![]()
αφου δεν εχεις ενυδρειο μπορεις να το βαλεις στην αναγκη σε μια μεγαλη λεκανη. προσεξε μονο να μην εχει ερθει σε επαφη με απορρυπαντικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσο μεγαλη λεκανη (σε διαστασης μαζι με υψος γιατι λογικα δε θελουμε να πηδηξει! δυστυχως δεν εχω καποια καθαρη παρα μονο ενα κουβα για το ενυδρειο που ερχεται μονο σε επαφη με καθαρα η ενυδρειακα νερα. ειναι περιπου 20-25 λιτρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο και φυτα - "εμπειροι,τα φωτα σας" | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-11 21:49 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |