|
|
|||
|
|||
![]()
μακαρι να φαινονται...
αυτο με τις περλες ![]() ![]() το φουσκωμενο ![]() ![]() ![]() ------------------------- να ρωτησω κατι μιας και ειμαι ασχετος? τι σας εκανε να προτεινετε οτι ειναι αρρωστια και οχι εγκυμοσυνη? ------------------------- ισως μοιαζει και με αυτο λιγο http://www.youtube.com/watch?v=CmbSoXxYNQ8 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 30-05-12 στις 23:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
στο πρωτο ψαρι δεν μπορω να ξεχωρισω κατι, οι φωτογραφιες δεν δειχνουν τιποτα. το δευτερο ψαρι ομως φαινεται 99% οτι εχει dropsy.
διαβασε για την εικονα που παρουσιαζει ενα ψαρι με dropsy και θα καταλαβεις γιατι δεν ειναι εγκυμοσυνη. επιεδη βλεπω οτι εχεις και αλλα ενυδρεια, μη χρησιμοποιεις τις ιδιες αποχες και τα αλλα εργαλεια σε ολα τα ενυδρεια (το καθε ενυδρειο να εχει τα δικα του πραγματα) και να πλενεις καλα τα χερια σου οταν απο το ενα ενυδρειο θες να πας στο αλλο, γιατι αυτη η ασθενεια ειναι κολητικη. |
|
|||
|
|||
![]()
εννοεις για τα λεπια που ειναι προς τα εξω? το διαβασα αυτο αλλα ψαχνωντας λιγο δεν μπορεσα να βρω πολλες πληροφοριες, οπως απο τι το επαθε η τι κανω απο δω και περα
|
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως δεν υπαρχει θεραπεια για το dropsy. πρησμενη κοιλια, πεταχτα λεπια και πρησμενα ματια ειναι τα συμπτωματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
πρησμενα ματια δε βλεπω βεβαια αλλα θα περιμενω τα χειροτερα ωστε να ειμαι ετοιμος...
απο δω και περα τι? να το απομονωσω μπας και ειναι κολλητικο? δεν εχω μερος να το βαλω? τι μπορω να κανω για τα υπολοιπα? απο τι μπορει να το επαθε? |
|
|||
|
|||
![]()
δεν διαβασες τι σου εγραψα πιο πανω?
απομονωση του ψαριου και καλη ποιοτητα νερου στο ενυδρειο που εχει το προβλημα. περιμενεις μεχρι αυριο να δεις πως θα παει και το αλλο ψαρι. |
|
|||
|
|||
![]()
σορρυ δε το ειδα που το εγραψες. Να το απομονωσω πως μπορω αφου δεν εχω καποιο αδειο ενυδρειο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο και φυτα - "εμπειροι,τα φωτα σας" | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-11 21:49 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |