|
|
|||
|
|||
![]()
να στε καλα παιδια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.εριξα σημερα τη αντιστοιχη ποσοτητα που χρειαζεται το ενυδρειο μου απο το biocalcium και οντως ανεβασε το ασβεστιο απο 420 στο 440 αλλα ταυτοχρονα ανεβηκε και το kh απο 8,6 σε πανω απο 13.ειναι φυσιολογικο αυτο?
η τοσο μεγαλη αποτομη αυξηση δεν ειναι προβληματικη? |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.το <<πειραμα>> ακρο φαινεται να πηγαινει καλα.βγαζει καινουργια κλαδια.μερικες φωτο.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() By kostas78 at 2012-08-23 ![]() By kostas78 at 2012-08-23 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα...από FO έγινε reef με σκληρά τελικά ε;;Είναι αρρώστια...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγελη να σαι καλα.ειπα σαν παιδι και εγω να πεσω στα σκληρα(κοραλλια).
![]() ελπιζω να συνεχισει καλα και σιγα σιγα να μπουν και αλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστή πολύ όμορφη η ακροπόρα
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα να σαι καλα.δεν την εχω κολησει μιας και στα μαγαζια που πηγα δεν ειχαν κολλα,αλλα απο την αρχη που την εβαλα την αφησα σε αυτο το σημειο χωρις να την μετακινησω.φαινεται να βολευτηκε.
κολλα πρεπει να βρω ομως για σιγουρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αστεριας απο θαλασσα! | jgelsis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 05-08-12 11:24 |
Νεος στη θαλασσα ...ζητα τις γνωσεις σας | africano | Reef | 50 | 17-01-12 02:21 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
πετρες απο θαλασσα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-05 12:03 |