|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο που ασχοληθηκες!
συγχαρητήρια.
|
||||
|
||||
![]()
παίδες όλα καλά !
τα περισσότερα ψαράκια τα έδωσε σε pet shop φυσικά τα δέχτηκαν με χαρά ( όχι σαν τον άλλο που τον παρακαλούσα ) επίσης αγώρασα ένα έτοιμο ενυδρείο 100λτ ! τα ψαράκια που κράτησα έιναι 3 χρυσοψαρα 1 πλέκο 5 γατόψαρα κορυ ! στο 2 ενυδρείο θα βάλω μέσα μόνο τα χρυσόψαρα ! σταμάτησα να ταίζω έκανα αλλάγες νερού 30 τις εκατό επίσης όλες τιμές νερού είναι καλές ! ευχαριστλώ για όλα ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια να έχεις στο χόμπυ, αν και με δύσκολο ξεκίνημα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν καταλαβα αν εριξες αλατι στο κυριως ενυδριο οπου εχεις και τα κορυ,αλλα αν το εριξες εκει μην ξαναριξεις.τα κορυ δεν εχουνε ανοχη στο αλατι οπως τα χρυσοψαρα.αν το εριξες εκει,η κανε (σωστες)αλλαγες νερου μεχρι να φυγει το αλατι,η βαλε τα κορυ αλλου.παντως κοψτο το αλατι απτα κορυ μην τα "στειλεις" αδικα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παίδες επιτέλους όλα καλά !
έχω 2 ενυδρεία το 1 100 λτ μόνο με 5 κορυ επίσης άλλο ένα τον 150 λτ που τρέχει έδω κ ένα μήνα ! παρακολουθώ αναλυτικά τις οδηγείες του φόρουμ κ μέχρι στιγμής τα πάω περίφημα ! τα χρυσόψαρα που έσωσα τα έδωσα σε πετ σοπ επίσης σύντομα το παραπάνω ενυδρείο της ταβέρνας ο τύπος τελικά το έχει σε μιά αποθήκη κ μου το χαρίζει ! ![]() ![]() ![]() ![]() τα ενευδρεία πάνε μπάλα σε όλες τις απορείες μου βρίσκω απάντηση στο φόρουμ ! αναλυτική παρουσίαση των 3 ων ενυδρείων μου μαζί με φωτό θα γίνει σύντομααααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() επίσης έχω πετάξει όλα τα πλαστικά κ μέσα έχουν μόνο ξύλα κ ζωντανά φυτά ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τρεεεελαααααααα λέμε με κολήσατε τέλος ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχχαχ......καλα να παθεις...
![]() Μιλαμε για ανιατη ασθενεια....
|
||||
|
||||
![]()
ΤΖΑΑΑΑΑΜΙΙΙΙ..... τωρα βρεθηκες με 600 λιτρα ενυδρειο απο το πουθενα...
ελπιζω να μη μενεις σε οροφο ωστε να μπορεσεις να το γεμισεις ολο και να το εχεις σε ολο του το μεγαλειο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποστολη με ΚΤΕΛ/κουριερ | tirogalos | Ζωοτόκα | 13 | 25-05-11 02:41 |