|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το κανονιζουμε ανετα σαμιαν απλος λιγο να μεγαλοσουν. οσο για το κουπεπε μολις εκολαφθουν το βλεπουμε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ε για ηρεμα τα μωρα θα ερθουν στον προκατοχο τους σε μενα δηλαδη και αμα ειστε καλα παιδια θα σας δωσο
![]() ![]() ![]() ![]() κολοφαρδε 10 εχω 2 σου εδωσα και γεννησανε ΕΛΕΟΣ
|
|||
|
|||
![]()
ετσι ειναι αμα τους δινεις σωστες συνθηκες και σωστες τροφες τοτε εχεις και αναλογο αποτελεσμα...
μην γκρινιαζεις θα σου δοσω οσα θελεις..... καθε ενα apple ανταλαφη με ενα datmoid!!! |
|
||||
|
||||
![]()
απ αυριο που φευγεις εγω θα τα εχω οποτε σιγα μη σε ρωτησω
![]() αυτο ξεχνα το ουτε με 10 εκατομυρια σαλιγκαρια γαριδες κλπ ψαρακια δε τα δεινω
|
|||
|
|||
![]()
τι εισαι εσυ ρε μαλαγανα!!! αλλα δεν πιραζει οτι και να παρεις ειμαι καταραμενοσ και παλι θα βγαλω γεννα πριν απο εσενα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
KH-GH κανω κατι λαθος? | aiptek | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-12-10 12:07 |
Πρόβλημα η το κανω λαθος? | sonic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 15-10-10 20:56 |
ΓΕΝΝΑ APPLE SNAIL | dimitris 1962 | Σαλιγκάρια | 5 | 07-12-08 15:14 |
Γεννα apple snail | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Σαλιγκάρια | 4 | 03-03-08 18:51 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |