|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα τι μου προτείνεις να κάνω για το νερό προκειμένου να ζουν ευχάριστα και όχι απλώς να επιβιώνουν (Κάτι που πραγματικά θέλω να αποφύγω)?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να εβαζες αφου εστρωνε το φιλτρο μια ομαδουλα Celestial pearl danio
Αφου νομιζω οτι δεν μπορεις να αντικαταστησεις το ενυδρειο με μεγαλυτερο ή να ξεκινησεις απο τωρα να μαθεις να "φτιαχνεις" μαλακο νερο για ψαρια Ν Αμερικης
|
||||
|
||||
![]()
Στα 30 λίτρα βάλε ένα μονομάχο να είναι αρχηγός που έχουν και ωραία χρώματα και έντονο χαρακτήρα .
επίσης ο μονομάχος μιας και αναπνέει και από αέρος δεν θα δηλητηριαστεί τόσο εύκολα σε περίπτωση που το φίλτρο δεν είναι στρωμένο και θα γλιτώσεις και ένα ψάρι από τα pet shop που περνάει την ζωή του σε ποτήρι (Θα το εκτιμήσει ) καλώ θα ήταν να πάρεις και test για μετρήσεις νερού ώστε να ξεκινήσεις σωστά το hobby Για το φιλτρακι σου πάρε ένα mini siporax να βάλεις αν χωράει που είναι για να φιλοξενήσει τα βακτήρια .
|
|||
|
|||
![]()
Και τα έρημα τα Neon Tetra που (κακώς από ότι φαίνεται) ήδη έχω πάρει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα επιστρεφεις ή τα δινεις σε αγγελια σε καταλληλο ενυδρειο
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν. Πήγα και πήρα τεστ για το νερό.Τα αποτελέσματα:
Αμμωνία:0 ΝΟ2:0 NO3:10-15 ph:7 Kh:6d Gh:>7d Σχολιάστε παρακαλώ γιατί πέρα από την αμμωνία τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν είναι καλά. Επίσης πήρα και το mini siporax που πρότεινε ο φίλος και με αυτό αντικατέστησα τον άνθρακα όπως μου πρότεινε ο πετσοπας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι test πείρες ?
οι τιμές είναι φυσιολογικές , θα πρέπει να ξαναμετρισεις όμως μετά από 3-4 μέρες να δεις τι γίνετε , όχι υπερβολικό φαγητό , το νεράκι θα το αλλάζεις όταν πάνε τα νιτρικά NO3 να ξεφύγουν από τα 30 τον άνθρακα καλά σου είπε να τον βάλεις στην αρχή του ενυδρείου καθώς μπορεί να είχε τίποτα άζαξ mazax e.t.c αλλα δεν χρειάζεται πλέον οποτε καλά έκανες και τον έβγαλες p.s σε περίπτωση που δεν στο έχουν πει ποτε δεν καθαρίζουμε τα υλικά του φίλτρου με νερό βρύσης .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν το φιλτρο δεν ειναι στρωμενο ΔΕΝ βαζουμε μεσα για κανενα λογο ΚΑΝΕΝΑ απολυτως ψαρι. Απο που βγηκε παλι το συμπερασμα πως επειδη αναπνεει αερα δε του καιει τα οργανα η αμμωνια? Μηπως απο τα χιλιαδες ποστς που εχουν τιτλο "χανω το μονομαχο μου" "sos " κτλ που κυκλοφορουν παγκοσμιως σε ολα τα ενυδριακα φορουμ? Η μηπως απο την καταλληξη τους επειτα απο αρκετα μυνηματα που συνηθως ειναι η αναμενομενη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμό βυθου σε μικρο ενυδρείο & java moss | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 09-11-11 14:50 |
Μικρο ενυδρείο | paraskevi_gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 08-01-09 21:58 |
Ερωτήσεις για Μεσογειακό ενυδρείο | alexinio | Μεσογειακό | 22 | 27-07-07 01:04 |