|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για αεραντλιες εχουμε χρονο... Προηγουνται οι φωτο...... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οι επιθυμίες σας έγιναν δεκτές!
![]() ![]() Μόλις ξεκινήσαμε να ρίχνουμε! (Ολη η γειτονιά προσφέρθηκε να βοηθήσει! - Εγώ μέσα στην λίμνη) ![]() Στο τέλος! Δυστυχώς σε κάποια σημεία το καλοπωμα δε αντεξε και ληγισε με αποτέλεσμα να γίνει το σχήμα λίγο πιο σουρεαλιστικό. Όμως για να σας πω την αλήθεια δεν με πειράζει καθόλου. Η χαρά και το αίσθημα ότι τα κατάφερα χωρίς να είμαι κανένας έμπειρος μου φτάνει. ![]() Και το μέχρι τώρα αποτέλεσμα, στολισμένο με λωτούς ![]() Χονδρικα τα λίτρα βγήκαν όπως τα είχα υπολογίσει, κάτι λίγο λιγότερο από 6 κυβικά
|
||||
|
||||
![]()
Μου έχει αρέσει ιδιαίτερα το σχήμα που της έχεις δώσει. Μια δυο ατέλειες μπορούν να καλυφθούν και αργότερα. Τελικά δεν έχεις εφαρμώσει κάποιο τρόπο επιφανειακού σκίμμερ? Πού έχεις βγάλει την έξοδο του σωλήνα προς το χώρο φίλτρανσης?
Εκείνη η καρυδιά από πάνω, θα σε δυσκολεύει με τα φύλλα της.
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλη δουλεια!
Τι ειδους σκιμερ θα βαλεις?? Βαλε ρε ανθρωπε μου πιο κοντινες φωτο....... ![]() το drain ειναι 110 χιλ.??
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρομαι που σας αρέσει! Τόσος σχεδιασμός στο draw ουτε όταν ήμουν μωρό!!
![]() Δυστυχώς δεν έβαλα σκιμμερ στα τοιχώματα της λίμνης, διότι αρχικα δεν ήθελα να έχω τόσο χοντρά τοιχώματα όσο κατέληξαν!! ![]() , είτε στα κλασσικά ![]() Οι άκρες από τις σωλήνες ξεχωρίζουν στην 3η φωτό πάνω πάνω. Εκεί το τετράγωνο που φαίνεται είναι περίπου ο χώρος που θα χτιστεί για το φίλτρο και τα μηχανήματα με μπλοκ αφρομπετού. Τέλος το bottom drain είναι όντως 110. Τώρα θα έχω μου λύσεται την απορία για την αεραντλια?! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και το φορητό σκιμεράκι κάνει καλή δουλειά, αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Απαιτεί τη δική του αντλία, άρα θα ανεβάσει το μηνιαίο κόστος λειτουργίας της λίμνης σου, έστω και στο ελάχιστο. Παράθεση:
Τώρα, το bottom drain σου είχε διπλή σωλήνωση έτσι? Ο σωλήνας των 110 για το νερό και ο μικρός των 50 για να περάσει το λάστιχο που θα στεραιωθεί στο air dome του bottom drain, για την παροχή του αέρα. Χρησιμοποίησες κόλλα για να στεραιωθούν οι σωλήνες, έτσι? Προσωπικά, έχω δύο αεραντλίες. Η πρώτη στη σελίδα αυτή. Έρχεται ολοκληρωμένη με τα λάστιχα της, τις αερόπετρες της και το εξάρτημα με τις βάνες που θα χρησιμοποιείς ή μάλλον θα κατευθείνεις τον αέρα όπου θέλεις (Χώρο χίλτρων για την καθαριότητα - αερόπετρες - air dome). Ο ¶ντρος έχει μια άλλη αεραντλία και ανάμενε να σε διαφωτίσει ο ίδιος. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Tanganyika project! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 19-01-10 17:03 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |