|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ'οτι βλεπεις δεν ξερω απο δισκακια! Γι'αυτο ρωταω! Για να μαθω...!
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει ξεχωριστη κατηγορια για τους δισκους και εχει τα παντα μεσα.
απλα την επιλεγεις και ξεκινας το διαβασμα. με το να ανοιγεις καινουρια θεματα και να ρωτας για κατι που ειναι δεδομενο η να κανεις του κεφαλιου σου αφου σου εχουν προτεινει τι ειναι το σωστο (βιαζεσαι παρα πολυ, σκεφτεσαι για δισκους, απο τι στιγμη που δεν ξερεις τι σημαινει στρωσιμο) δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασχοληθει κανενας μαζι σου, οση βοηθεια και να ζητησεις. σου εχουν πει ολοι να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟ, εσυ τι εκανες? |
|
|||
|
|||
![]()
Τι έκανα???Ακομα φιλε μου δεν το εχω στησει! Αυτο εκανα! Γι'αυτο ρωταω διαφορα! Αγορασα ολα τα τευχη του "Ενυδρειο" απο εναν κυριο και τα ξεφυλλισα σχεδον ολα...! Επίσης εχω ηδη ξεστισει και το ενυδρειο των 150 λιτρων για να το ξαναστισω σωστα! Τωρα εχω ηδη ΔΥΟ ενυδρειο ξεστιμενα, περιμενωντας να παρω τις καταλληλες γνωσεις για να τα στισω! ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ???
|
|
||||
|
||||
![]()
χαλαραααα!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια, αφου εβαλες μυαλο δεν πρεπει να ρωτας για δισκους.
ξερεις τι πρεπει να κανεις αφου θες να ξεκινησεις σωστα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ξερω τι πρέπει να κάνω...δεν περίμενα εσένα για να το μάθω!...Και το θέμα δεν είναι μονο οτι θελω να ξεκινησω σωστα....αλλα και οτι πρεπει να ξεκινησω σωστα! Εγω μπορει να θελω να βαλω φαλενα...γινετε?Δεν γινετε...!Αλλα ακομα και να χωρουσε...παλι δεν θα εβαζα...! Δεν κοιταω μονο τι θελω,αλλα και τι ΠΡΕΠΕΙ να κανω!...
|
|
|||
|
|||
![]()
στα λογια μου ηρθες.
δεν προσπαθω να σου το παιξω δασκαλος, χαλαρωσε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα Δισκάκια μου! | Helen | Δίσκοι | 43 | 23-05-12 18:04 |
Τα δισκάκια μου! | chrismous | Δίσκοι | 15 | 20-05-10 18:07 |
Τα Δισκάκια μου! | JONNY | Φωτογραφίες μελών | 2 | 25-11-07 16:53 |
Δισκάκια | faxkosit | Δίσκοι | 40 | 02-07-03 15:20 |