|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρο σε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας.
![]() Κι εγω ειμαι απο αυτους που ενω εχουν, δε τα πολυχρησιμοποιουν.Οι διαδικασιες και η σειρα ενεργειων γινονται καθε φορα που θελω να κανω το συγκεκριμενο τεστ ,αλλα αυτο με τη στερεοποιηση ουτε που το φανταζομουν....Θνκς again. |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως, περι σταθεροποιησης, που να παει το μυαλο σου...να ληξει και να χασει τη δραση του, ναι. Αλλα σταθεροποιηση?
|
||||
|
||||
![]()
σημαντικη πληροφορια
|
|
||||
|
||||
![]()
Στερεοποιηση γραφω.
|
||||
|
||||
![]()
Στερεοποιηση εννοουσα και εγω...
(κατσε να πιουμε καφε πρωτα!)
|
||||
|
||||
![]()
To ιδιο προβλημα εχω κι εγω με τεστ νιτρικων αλλης εταιρειας απο τη στιγμη που το αγορασα! Θα το δοκιμασω τωρα το "χτυπημα" για να δω τι θα γινει . Ευχαριστουμε για την πληροφορια, αν και πιστευω οτι εφοσον υπαρχει τετοιο θεμα θα επρεπε να το γραφουν στις οδηγιες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ χρησιμη πληροφορια!
|
||||
|
||||
![]()
Μια πολυ καλη επισημανση που εκανε σε αλλο φορουμ ο συνχομπιστας mavros17οπου λεει με λιγα λογια οτι αν εχει χρησιμοποιηθει το τεστ αρκετες φορες με κρυσταλλωμενο το υλικο, ειναι τελειως αχρηστο το τεστ.
Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεστ αμμωνιας-νιτρικων | Μίμης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-10-11 10:17 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ PH CONTROLLER | Geovai | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 22-04-11 15:53 |
Πληροφορια για ενα φυτο | Geovai | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 09-03-11 23:51 |
Τα υγρα τεστ των νιτρικων περιεχουν ΚΑΔΜΙΟ | xouxou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 19-11-06 14:49 |