|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για την συγκεκριμενη δεν ξερω τι μετασχηματιστη περνει, λογικα καπου θα ειναι και βρες τον μπας και τον βγαλεις , και πας σε εναν συνεταιρισμο ηλ/γων και βρεις
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα λες δεν είναι καλη ιδέα η λαμπα οικονομίας ;
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν αξιζει τον κοπο , μονο 11watt που εχει το καπακι σου δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο , και δεν θα εχεις και το ρισκο μην παρει καμια υγρασια αν δεν την βαλεις καλα.
Για μενα κοιτα να διωρθωσεις το φωτιστικο σου , αλλιως μπορεις να πας και σε αυτες με το μανταλακι που πιανουν στο τζαμι αλλα αν χονευει το καπακι εκει θα χεις αλλα προβληματα .
|
||||
|
||||
![]()
Το πήγα σε άλλον ηλεκτρολογο το πρωί και μου λέει ότι δύσκολα φτιάχνεται .Θέλει καινούριο μετασχηματιστη και δύσκολα βρίσκεις τέτοιον .Και δυστυχώς η εγγύηση έχει λήξει .Κάποια λαμπα Τ5 μπορω να βάλω σε τέτοιο μήκος ;
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχεις φυτα με απαιτησεις σε φωτισμο,δοκιμασε να βαλεις led.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το δοκίμασα να σου πω την αλήθεια αλλα το αποτέλεσμα δεν μου πολυαρεσε...γι'αυτο έλεγα να βάλω καποια λαμπα
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε μια φωτο το καπακι του ενυδρειου σου.Μπορεις να βαλεις 1-2 τ5.Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.juwel-aquarium.co.uk/aquarium-lighting.html νομίζω πως μπορεί να εξέχει λιγάκι δεξιά και αριστερά από το ενυδρείο σου αλλα δεν θα φαίνεται άσημα αν την κεντράρεις.. αγόρασε και ανακλαστήρα του ιδιου μεγέθους για να μην φεύγει το φως σε όλο το δωμάτιο και είσαι ok.. κοίταξε μήπως μπορείς να το ταιριάξει με κάποιο τρόπο στην παλιά βάση του φωτιστικού σου ![]() δες και αυτό το post πριν από λίγο έδειξα μια πρόταση που έκανα εγώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62532 πάντως είτε led φτιάξεις είτε t5 24w αν τα αγοράσεις από Ελλάδα θα σου βγει γύρω στα 30 με 35 euro + τον ανακλαστήρα 10 με 12 euro αν δεν θέλεις ανακλαστήρα μπορείς να βάλεις αφίσα καθρέφτη στα καπάκια σου. ![]() Uploaded with ImageShack.us πλεονέκτημα ότι είναι πολύ φτηνή μειονέκτημα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία μιας και έχεις κλειστά τα καπάκια.an θέλεις αφίσα καθρέφτη στειλε μου σε pm να σου πω που θα βρεις xD |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτιστικό led για Rio 180 | Ulver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-04-10 19:43 |
φωτιστικό | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-03-08 16:34 |
DIY φωτιστικό | Βαγγέλης (Dearangelo) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 25-09-07 09:17 |