|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι.
Και επειδη ο μονομαχος δεν τα παει καλα ουτε με την σκια του, καλυτερα 20-30 και ολα δικα του, παρα 60 και μοιρασμενα. Εγω παντως σε 50 λιτρο τον ειχα αρχοντα (αφου διορθωσα την ψαροσαλατα, το κρατησε μονος του το ενυδρειο το πρωτο μου), με μπολικα φυτακια, του εβαλα και ψυξη, και ηταν μια χαρα κι αυτος κι εγω (γιατι πηρα και το μεγαλυτερο κι εβλεπα και τα αλλα ψαρια). Αν δεν μπορουσα να το παρω, θα κρατιομουν με ενα ψαρι στα 50 λιτρα???
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ο καθε ενας λεει τη γνωμη του, εγω τη δικη μου την ειπα, και την εχω τεκμηριωσει αρκετες φορες. Απο κει και περα ο καθε ενας ειναι ελευθερος να επιλεξει οτι νομιζει, αλλα εχω μια απορια: Γραφτηκε "πως να διαθεσει καποιος 50 λιτρα για ενα ΜΟΝΟ ψαρι" δηλαδη ενα ενυδρειο 50 λιτρων θεωρειται ΜΕΓΑΛΟ? (απο αυτα που μπορεις να βαλεις και μπολικα ψαρια? )
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν θεωρειται μεγαλο αλλα μπορεις να βαλεις ψαριΑ.
Μικρα κι αυτα. πχ CPD
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να γνωρίζω για τις απαιτήσεις των μονομάχων, τα 20/30 λίτρα δε θα τα πρότεινα σε νέο χομπιστα για κανένα λόγο.
Ακόμα προσπαθώ να βρω το μπούσουλα στα 50(30κατι μικτά) με αρκετά χαμηλή ιχθυοφορτιση και εύχομαι να είχα τη δυνατότητα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο για να έχω το κεφάλι μου...λίγο ποιο ήσυχο. Λίγο ανέβηκε η θερμοκρασία, 30 λεπτά σταμάτησα το φίλτρο και σκότωσα 4 ψαράκια πάνω που είχαν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπον 2 μερες το εξαντλησαμε το θεμα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος και 180 λιτρα | PUF | Bettas | 26 | 17-06-08 17:45 |
Μονομαχος 20 λιτρα... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 17-05-08 18:59 |
Μονομαχος 20 λιτρα...B | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 9 | 07-05-08 18:40 |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |