|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν κατηγορω την τροφη μην παρεξηγηθω απλα πιστευω οτι παν μετρο αριστο αυτο ειναι ολο πρωσωπικα θεωρω οτι καθε μερα καρδια σε δισκο οποιασδηποτε ηλικιας και συνθηκων ειναι λαθος.οι δισκοι αν και κιχλιδες οσα ντοκιμαντερ και αν εχω δει δεν τους ειδα ποτε να τρωνε ζωικη τροφη στην φυση παρα εξαιρεσεων και διορθοστεμαι εαν κανω λαθος.επισης η δικαιολογια <<μα ειναι δισκος εκτροφης>>που πλεων εχει γινει γλυφυτζουρι απο καποιους δεν σημαινει οτι εχει παψει να υφιστατε το dna τους και παρολο που δεν ξερω για δισκους ξερω πολυ καλα για σκυλους και εαν παρουμε παραδειγμα τα καυκασια που ειναι αρχαια ρατσα τι και εαν εχουν περασει αιωνες εκτροφη τα ενστικτα ειναι ενστικτα και οι συνηθειες συνηθειες γιαυτο και σε διαγωνησμους μορφολογιας της ρατσα κρινετε ο χαρακτηρας και ενα καυκασου μη επιθετηκο θεωρητε μειων,αρα τα γονιδια ειναι γονιδια και δεν αλλαζουν τοσο ευκολα.συγνωμη για το μεγαλο ποστ.και παντα με φιληκη διαθεση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάς για full πρωτεΐνη εγώ μιλάω για stendker 12.14 % πρωτεΐνη
επίσης σκυλιά με ψαρια ουδεμία σχέση στην εξέλιξη προσαρμογής τους ( από ότι βλέπω και εγώ στα ντοκιμαντέρ ) p.s τώρα για την διατροφή τον δίσκων νομίζω δεν ξέρουμε πολλά μιας και πιάνονται μονο όταν ξεφουσκώνουν τα νερά στον αμαζόνιο εκτος αν μου διαφεύγει κάτι .
|
||||
|
||||
![]()
Και στις diy δεν ειναι απαραιτητως full πρωτεινη.
Μπορει να εχει απο ολα. Λαχανικα, φρουτα, ψαρικα, βιταμινες, μπαχαρικα και αλλα πολλα. Μικρο το ποσοστο της καρδιας. Πχ δες το χρωμα της diy που εχω. Σου θυμιζει κρεας? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμ , καλή όρεξη !!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα δισκάκια μου! | chrismous | Δίσκοι | 15 | 20-05-10 18:07 |