|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Θέλει πλύσιμο η άμμο
2. Να την πλύνεις σε δόσεις.. ![]() ![]() (θέλει πάνω από 5 φορές πλύσιμο και εγώ από εκεί έχω πάρει) |
|
||||
|
||||
![]()
οκ..ξεκιναω μπας και το βραδακι εχει καθαρισει...δυστυχως δεν μπορουσε να μου τα φιλοξενισει καποιος τα σκαλαρακια...θα λευκανει καθολου η αμμος????
|
|||
|
|||
![]()
όπως σου είπαν τα παιδιά φίλε, σχολαστικό καθάρισμα αρκετές φορές με άδειασμα του βρώμικου νερού, διαφορετικά η θολούρα θα βγαίνει μετά στη σκούπα του βυθού και θα είναι αργά!..
για το χρώμα μη σε απασχολεί, με το φωτισμό θα φαίνεται λευκή! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thanks παιδια..μολις τελειωσω με το στησιμο θα σας το παρουσιασω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κουκλι
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() βασικα με το ανακατεμα σηκονετε κ λιγο αμμος...οποτε οσες φορες κ να την ξεπλυνω δεν θα ειναι πεντακαθαρο...απλα θα φαινετε οτι εχει φυγει η βρωμια και το χωμα..σωστα???
|
|||
|
|||
![]()
μην περιμένεις να γίνει και κρύσταλλο αλλά θέλει αρκετά χέρια, τουλάχιστον να φύγει η πολλή θολούρα / λάσπη.. υπομονή!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aνεβηκαμε σε λιτρα | Γιαννης Μ5 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 58 | 24-04-12 03:00 |
Πως θα πατησει η βαση του ενυδρειου αν το δαπεδο δεν ειναι επιπεδο? | Stelios_Rjk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 13-10-07 21:23 |