|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οk.ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μόλις πήρα κι εγώ τον LX και μάλλον το Thread σας με έσωσε από αρκετή ταλαιπωρία!!! Μόνο μια απορία: Οι ενώσεις είναι ακριβώς όπως του Controller με τις 10εξόδους??? τι στο καλό κάνουν και προσθετουν !!! Πάνω που είχα καταλάβει τη συνδεσμολογία!!! Αργκκκ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα.η συνδεσμολογια ειναι ακριβως οπως στο σχεδιαγραμμα του delta66.καλη συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ... Τώρα κάθομαι και διαβάζω το Manual και χωρίς να έχω καμία ηλεκτρολογική γνώση, νομίζω ότι ο LX μπορεί να πάρει πάνω του 2 αισθητήρες (?). Βλακείες καταλαβαίνω ή ισχύει κάτι τέτοιο???
Σήμερα περιμένω και τους ανεμιστήρες μου οπότε θα φανεί στα πειράματα!!! Ε, ρε ηλεκτροπληξίες που θα πεσουν!!! χαχαχα! Ξέρει κανένα που μπορώ να αγοράσω κανένα πλαστικο κουτάκι που να το μοντάρω για να μπει μέσα ο Eliwell? Και επίσης για 270 λίτρα πόσα watt πρέπει να είναι ο θερμαντήρας για να μη ζορίζεται? ¶κουσα για 300 αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζα 2Χ150W ώστε να είναι πιο ομοιόμορφη η θέρμανση??? Ένα λύνεις - Δέκα βγαίνουν! Έχω να ρίξω τόσο διάβασμα από τη Δευτέρα δημοτικού... |
|
||||
|
||||
![]()
πλαστικο κουτι μπορεις να βρεις απο μαγαζια με ηλεκτολογικα ή/και ηλεκτρονικα..
λογικα με 300 με 350 βατ θα εισαι μια χαρα(αναλογα την μεση θερμοκρασια του σπιτιου σου τον χειμωνα).. και αν τον βαλεις κοντα στην εισαγωγη του φιλτρου σου ωστε να εποφελειται και η βιολογια σου θα ειναι κομα καλητερα.. δεν πιστευω να υπαρχει καποιος λογος να βαλεις 2.. ε παιδια? οσο για το διβασμα ασε.. 1 χρονο διαβασα πριν φτιαξω το πρωτο μικρο μου και ακομα δεν ξερω τιποτα που εχω 2 στημενα.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με δυο θερμαντηρες ειναι καλυτερα.
Ενα σε καθε πλευρα και ας ειναι περισσοτερα συνολικα βατ απο οτι χρειαζεται το ενυδρειο. Και θα υπαρχει μια ανεση σε περιπτωση μεγαλου κρυου και θα υπαρχει ασφαλεια (απο τον eliwell) σε περιπτωση κολληματος του θερμαντηρα. Μεχρι 700W συνολο δεν ζοριζεται ο eliwell. Σε πιο πολλα βατ καλο θα ηταν να μπει ρελες (ο οποιος μπορει να μπει ετσι κι αλλιως και στα λιγα βατ)
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο, εαν βαλεις εξωτερικο θερμοστατη στην αποροφηση του φιλτρου απο το τανκ ειναι καλητερα? εαν εχεις εξωτερικο φιλτρο παντα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos eliwell 902 | easy67 | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 16-08-10 01:05 |
Eliwell | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 20-04-08 13:54 |
Eliwell -προβλημα | SOCRATIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-02-08 11:51 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |