|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
E ναι, δεν ειναι και γκαπι.
Θα περιμενεις λιγο να ξαναφερουν. Το εχω δει σε παραλαβες να υπαρχει στη λιστα. Πχ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=61459 http://abyssos.gr/abyssos/index.php?...=article&id=93
|
||||
|
||||
![]()
Το colomesus asellus ειναι ενα πολυ ομορφο κ αρκετα φιλησυχο παφερ.
Δεν ειχα κανενα προβλημα με τα ψαρια που το ειχα μαζι του,οπως ραμιρεζι,κορυ,ροδοστομους,οτοκυκλους κ ανσιστρους,περα απο μερικα "αναγνωριστικα" τσιμπιματακια στην αρχη,στις ουρες των κορυ.Γενικα εχουν υπεροχη κινηση κ μαθαινουν γρηγορα να τρωνε απο το χερι σου.Ειναι pet. ![]() Απο την αλλη θελουν μονο κατεψυγμενη τροφη.Εγω τα ταιζα bloodworms. Το κυριως προβλημα σε εμενα ηταν οτι παρολο που του εδινα σαλιγκαρια δεν τα τιμουσε ιδιαιτερα.Δεν μπορουσε να τα σπασει κ τα ετρωγε αφου πρωτα του τα εσπαγα κ του τα εδινα.Μετα απο λιγο καιρο ομως εχασε το ενδιαφερον του εντελως για αυτα. Ισως να δοκιμαζες με dwarf που απο οτι εχω διαβασει εχει παρατηρηθει οτι δεν μεγαλωνουν τα δοντια του,αν δεν εχει σαλιγκαρια στην διατροφη του.Απο την αλλη ειναι πιο επιθετικα. Γενικα,οπως ειπε ο Σπυρος πρεπει να τα παρακολουθεις κ να επεμβαινεις οποτε χρειαζεται.Ειτε στη διατροφη,ειτε στο μεγαλωμα των δοντιων,ειτε στην επιθετικοτητα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
απιστευτα ψαρια τα colomesus κ πανεμορφα.Ισως τα ποιο ομορφα ψαρια που εχω φιλοξενισει(κ δεν ειναι καθολου λιγα) και αν δεν στρεσαραν τους δισκους που ειχα τοτε σιγουρα θα ηταν ακομα στο ενυδρειο μου.προσθετουν κατι το διαφορετικο στο ενυδρειο.το κολυμπι τους,το χρωμα,το σχημα τους
![]() Οτι αλλο θες να ρωτησεις στη διαθεση σου. |
|
||||
|
||||
![]()
τοσο ακριβα ειναι??/ χαλαλι τους ομως αμα βρω θα παρω αν και απο οτι καταλαβαινω ειναι δυσκολο να το βρεις.
ααα... ο φιλος πανω λειπε οτι δεν ετρωγε σαλιγκαρια... τα δικα σου/?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ειχα δει και 18 ευρω (δεν θυμαμαι ομως αν ηταν προπαραγγελια), αλλα παντα ειναι και θεμα μεγεθους, ποιοτητας και "γδαρσιμο" απο το εκαστοτε καταστημα.
Αν κανεις προπαραγγελια σε πιθανη μελλοντικη εισαγωγη θα σου ερθουν πιο οικονομικα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEO 55 ΑΡΙ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ; | tzortzisj | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-06-10 15:49 |
Να βαλω η να μη βαλω?? | alex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-01-10 23:21 |
να τα βαλω ??? SOS SOS | harris samos | Αναπαραγωγή | 8 | 08-08-09 02:12 |
τι να βαλω; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-03-08 02:27 |
Τι να βαλω?? | skorpion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-03 21:25 |