|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αν υπαρχει μπολι δε χρειαζοταν τροφες, στρωσιμο κτλ...
Με το που βαζεις μπολι την επομενη μετρας no3 |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα σήμερα και πήρα μπόλι από τον Broson και λέω σε δυο μέρες να κάνω μετρήσεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο το απογευμα ξεκινα και κανε
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλησπέρα γράφω τις μετρήσεις μετά το χθεσινό μπόλιασμα και θέλω να μου πείτε εάν είναι φυσιολογικές. Εάν ναι να μου πείτε τα επόμενα βήματα
PH 7,6 NH3/NH4 0,25< NO2 0 NO3 5< |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο θα καταλαβεις αν εστρωσε οταν και η αμωνια γινει 0 χωρις να κανεις κατι (αλλαγη)
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας περνάω τις σημερινές μετρήσεις που έγιναν πριν από λίγο
PH 7,6 NH3/NH4 0 NO2 0 NH3 5< Οπότε αύριο λεω να κάνω μια αλλαγή 50% και να κοιτάξω για ψάρια. Τελικά θα βάλω cardinal tetra. Πόσα άτομα μου συστήνετε για τα λίτρα μου. Το ενυδρείο είναι 125 λίτρα |
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται να εχει ολοκληρωθει ο κυκλος του αζωτου.
Μηδενισαν ΝΗ3 ΝΟ2 και εχει ελαχιστα ΝΟ3. Καλο ομως θα ηταν να δοκιμαζες την αντοχη της βιολογιας που εχει αναπτυχθει, γιατι βλεπω πολυ λιγα ΝΟ3. Δλδ αν βαλεις ενα ψαρακι θα το καλυπτει, αλλα αν βαλεις 10 μπορει οχι. Τσεκ κανεις παρεχοντας τεχνητα ρυπους, λιγο περισοτερους απο αυτους που θα δημιουργουσαν τα πρωτα ψαρι που θα εμπαιναν στο ενυδρειο. Αν καταφερει και δεν ανεβασει μεχρι την επομενη μερα, ΝΗ3 ΝΟ2, εισαι ΟΚ. Το νερο δεν ειναι καλο για cardinal.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για στρώσιμο | anonymous20 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-03-12 22:33 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Πρόβλημα με φυτά κατά το στρώσιμο . | MINA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 02-07-08 20:26 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |
Ερώτηση για κατόχους RIO400 ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 11-01-05 11:44 |