|
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα διαφωνησω με το να μπει μονο ενα φυλλο απο καθε ειδος κιχλιδας για να μην εχεις γεννες και τσακωμους. πιστευω οτι δεν θα δεις ποτε συμπεριφορες και ποτε π.χ. ενα κριμπενσις δεν θα ειναι κριμπενσις. εκτος απο αυτο τα ψαρια θα ειναι και στρεσαρισμενα, αφου δεν θα ζουν ετσι οπως πρεπει να ζουν, ζευγαρια η χαρεμια (ας απαντησουν και οι εμπειροι πανω σε αυτο, γιατι μπορει να κανω λαθος).
θα μου πεις οτι πολλοι εχουν μονο ενα οσκαρ στο ενυδρειο. να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι αντικτυπο εχει αυτο στη μακροβιοτητα του ψαριου η αν δεν παιζει κανενα ρολο. γιατι δεν σκεφτεσαι να βαλεις ψαρια απο αλλη κατηγορια π.χ. τετρα? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ σε ένα ενυδρείο μου 96 λίτρων (60 χ 40 χ 40) έχω βάλει με μεγάλη επιτυχία και φοβερές συμπεριφορές ένα ζευγάρι julidochromis transcriptus και 5 brevis (2 m kai 3 f) και μπορώ να πω ότι είναι το κάτι άλλο. Πειραματίστηκα πάρα πολύ έκανα πολλά λάθη αλλά τώρα είναι ένα πολύ όμορφο ενυδρείο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά θέλω να βάλω κιχλίδες λόγω των συμπεριφορών τους, απλά δεν θέλω γέννες και γι' αυτό σκεφτόμουν να βάλω διαφορετικά είδη για να μην υπάρχει το ενδεχόμενο γέννας...
Δεν έχω κατασταλάξει στο είδος που θα μπει απλά θέλω να είναι κάτι εύκολο σε παραμέτρους νερού και να μην γεννάει συνέχεια..... Απλά δεν θέλω να ξεφύγω σε "πληθυσμό" αλλά ούτε να τρέχω συνέχεια να δίνω μικρά. Έχω σκεφτεί να βάλω π.χ. μόνα τους lifalili ή kribensis ή convict, αλλά και τα τρία είδη γεννάνε σαν τρελά αν ξεκινήσουν οπότε...Αυτό είναι κυρίως που με κρατάει. Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 διαφορετικά είδη σε 1 ενυδρείο | magman | Σαλιγκάρια | 3 | 01-08-10 14:35 |
Σπάνια είδη Κιχλίδων!! | Kisifer | Γλυκό νερό - Γενικά | 44 | 20-09-08 10:43 |
Σπάνια είδη κιχλίδων Αφρικής (rift lakes) | water polo | Tanganyika | 13 | 13-09-08 14:18 |
ενυδρείο κιχλίδων,τα φώτα σας παρακαλώ :) | frits | Malawi | 7 | 14-12-06 01:26 |
Είδη κιχλίδων στο ενυδρείο μου. Αναζήτηση νέων ... | tropheus | Malawi | 2 | 14-07-04 04:50 |