Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Νότιος Αμερική > Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-05-12, 22:07
maikl Ο χρήστης maikl δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βεροια
Προεπιλογή

....κλαψ!!!!
....κλαιω.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-12, 23:40
Χρηστος Ζ. Ο χρήστης Χρηστος Ζ. δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλιαρτος Βοιωτιας
Προεπιλογή

ρε φιλε τι τυπος εισαι εσυ, με πιασανε τα γελια μια η ωρα το βραδυ .
γιατι δεν κοιτας στους αρχαριους τα υπομνηματα με τις αλγες και την αντιμετωπιση τους? μονο ετσι θα βρεις λυση, μην περιμενεις απο πετσοπαδες.

υ.γ. το βρακακι τι χρωμα ειχε? (συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-12, 00:21
orbion Ο χρήστης orbion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

τα έχω διαβάσει ένα εκατομμύριο φορες όχι μονο εδώ αλλα και σε ξένα forum άκρη δεν έβγαλα για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ σύμφωνα με τις μετρήσεις που περνώ μπας και έχει κάποιος καμια ιδέα για την ριζα του προβλήματος.

η κοπελια με έκανε να πάθω pop-eye!!

φιλικά σας το μεταφέρω όπως το είδα

φορούσε λευκό κορμάκι που είχε βγει έξω από το τζιν (όχι στα πλάγια από πίσω) και από μέσα ροζ με λουλουδάκια..

καταλαβαίνετε πόσο είχε σκύψει με την ξύστρα στο χέρι ξυνοντας της "αλγες" στο ενυδρείο για να φανεί - βγει το εσώρουχο μέσα από το λευκό κορμάκι..

(ρόμπα την έκανα την κοπέλα κρίμα.. πάντως σας το μεταφέρω από έντονο θαυμασμό ξεκαθαρα )
-------------------------
αν θέλετε έχω και άλλες εμπειρίες από "κοκομπλοκα" που έχω πάθει στα pet shop τους τελευταίους 5 μήνες(αμ τι νομίζατε γιατί ασχολούμαι με τα ενυδρεία? για να πηγαίνω στα pet shop και να βλέπω γκομενάκια lol )

γκομενάκια που σκάνε να πάρουν σκυλάκι η να αγοράσουν τροφή,χτένα,λουράκι,ψαράκια κουδουνάκια,πουλάκια,χελωνάκια,σκιουράκια, κουνελάκια

αλλα θα ξεφύγουμε από την bba

πάντως σήμερα χρειάστηκε να πάω 3 φορες στο σε άλλο pet (amos,υπόστρωμα,cory panda,κάνω τόσα πολλά που ξεχνάω κάποια..) διαφορετικό pet από τα προηγούμενα που ανέφερα πιο πάνω.έβρεχε και μπαίνει μέσα μια... εκεί τα είδα όλα μα το θεό δεν κάνω πλακα τώρα.πολύ

καλύτερη από την προηγουμενη με το κορμάκι,

ήμουν στο ταμείο πλήρωσα ένα υπόστρωμα για το νέο ενυδρείο και αφού πλήρωσα ξανά γύρισα μέσα με το υπόστρωμα και έκανα βόλτες στο μαγαζί..

πρώτη φορα έτσι που δεν είμαι της πρώτης ματιάς..

τελικά η κοπέλα δεν πήρε τίποτα και έφυγε πιο γρήγορα από εμενα που έκανα βόλτες με το υπόστρωμα (ευτυχώς δεν με κατάλαβε κανείς lol)

τι τυχεροί οι petshopades και δουλειά έχουν και γκομενακια βλέπουν

μετά το σημερινό έχει γίνει το όνειρο μου να γίνω ένας petshopas

υ.γ. λιγούρης δεν είμαι 5 χρονια σχέση έχω,ούτε σκοπό να κερατώσω έχω.

δόξα τον θεό είχα πολλές εμπειρίες παλιότερα... (σε αλλα πετ χαχαχαχααχα πλακα κανω)

δεν μου έχει ξανά συμβεί έτσι..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orbion : 19-05-12 στις 00:21 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-12, 01:42
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Αυτο δεν ειναι οποιο κι οποιο σεντονι.
Ειναι το σεντονι του Γκρισινο.

Χαθηκε η μπαλα
BORKED
Παλιά 19-05-12, 08:03
Το avatar του χρήστη genecr
genecr Ο χρήστης genecr δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλάνδρι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orbion Εμφάνιση μηνυμάτων
η κοπελια με έκανε να πάθω pop-eye!!
κορυφαίος ο φίλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-12, 14:14
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

το μεγαλυτερο ποστ που εχω δει
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chs Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποσο δικιο ειχες
σας το ειπα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 19-05-12 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-12, 23:06
orbion Ο χρήστης orbion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

φιλε δεν ήμουν στο ίλιον αλλα τώρα που το είπες θα πάω και από εκεί μάη βόλτα lol..

όσο για τα προβλήματα δύσκολα θα μου δώσετε λύση από ότι καταλαβαίνω γιατι δεν είναι ένα απλό θέμα h bba όπως παραδείγματος χάρη το στρώσιμο του ενυδρείου.

το ήξερα ότι δύσκολα θα βρεθεί λύση είτε από petshopa είτε από τα forum. αλλα είπα να προσπαθήσω να βρω κάποιον που είχε ανάλογες εμπειρίες και προβληματισμούς με το ενυδρείο του.

δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρεθεί αυτός..

ας αλλάξουμε θέμα γιατί η bba πλέον δεν είναι τόσο ενοχλητική αν εξαιρέσεις τον tenellous γιατί βρίσκετε μονο σε 3 σημεία στο τζαμι και δεν αναπτύσσεται (μάλλον έφταιγε το ωράριο του φωτισμού)

πριν 2 εβδομάδες πέθανε ένα γκάρυ αρσενικό άγνωστος λόγος. υποψίες η τιμή του ph που την κατέβασα λίγο για το καλο των ram μου. ίσως και γιατί είχα μονο 2 αρσενικά μέσα στο ενυδρείο μου,μου τα χαρίσανε μαζί με αλλα πράγματα και δεν μπορούσαν να πω όχι..(

προχθές πέθανε το spotted hillstream loach ανεξιχνίαστος θάνατος. υποψίες όλες οι συνθήκες και οι τιμές του νερού εκτος από νιτρικά και νιτρώδη, θερμοκρασία και οξυγόνωση. επίσης το excel κάθε 2 ημερες αλλα και η τροφή μιας και είδα μαζεμένη κοιλια.

σήμερα πέθανε ένα cory panda που το είχα 4 μήνες να προσθέσω πως εχθές αγόρασα αλλα 2 πάντα για να νιώθει καλύτερα (και αυτό πέθανε έλεος!!!) ανεξιχνίαστος θάνατος υποψίες ο mini pleco (δεν θυμάμαι name μιας και που και που κάνει κάνα ντού στα πάντα δεν ξέρω γιατί και στον αρσενικό ram.ακόμα οι αμάνο που έγιναν 6 γιατί είχα 4 μου χαρίσανε 2 ακόμα και δεν μπορούσα να πω όχι πάλι, έχουν πάρει θάρρος.τέλος ύποπτα είναι και τα σαλιγκάρια δολοφόνοι που πραγματικά στους 2 τελευταίους θανάτους παίζαν μάπες με αμάνο ποιος θα προλάβει να φάει το ψοφίμι. στην περίπτωση του πάντα μέσα σε 10 ώρες (δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι πέθανε) δεν αφήσανε ίχνος μόνο ο σκελετός μέχρι και τα "εντόσθια" φάγανε..χωρίς μάτια ουρά κρέας τίποτα

τιμές τέλειες χωρίς λόγο όλοι οι θάνατοι αρρώστια καμία. και εκτός αυτού τα πρώτα που θα πάθαιναν κάτι θα ήταν τα ram τώρα γιατί και πως τα προηγούμενα μας αφήσανε χρόνους,ίσως καταλάβω στο μέλλον ίσως και ποτέ.

τέλος έχω καταλήξει σε ένα γενικό συμπέρασμα =>κάθε ημερα και διαφορετική για το ενυδρείο

είτε αυτό λέγεται bba,είτε ανεξιχνίαστος θάνατος,είτε γεννα..η οποιο πρόβλημα άλλο σας αρέσει

και εγώ έμπλεξα όπως και εσείς και κάνω τον ntedntektib να βρω τι παίζει κάθε φορα.

μονο που εγώ το παρακάνω γιατί αγαπώ τα ramirezi μου περισσότερο από οτιδήποτε xD

γιατί κύριοι δεν υπάρχουν πιο όμορφα ramirezi από τα δικά μου και αν πεθάνουν που θα βρω αλλα τόσο ωραία?

τα περισσότερα έχουν στραβό στόμα και ένα σορό αλλα κουσούρια από τις επεξεργασίες και της διασταυρώσεις

αν και εδώ που τα λέμε αρχίζει να μου κλέβει την καρδια το ενυδρείο που έγινε αλλαγή στο στήσιμο από αρχή.άλλαξαν ψαρια,άμμος αλλα και διακόσμηση.

τελείωσε σήμερα και μπήκαν μέσα 5 demasoni pseudotropheus είναι μικρούλια ακόμα θέλω να τα δω να μεγαλώνουν

σας το παρουσιάζω αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα 100%
ούτε το νερό δεν έχει ξεθολώσει από την φρέσκια άμμο ούτε τα ψαρια έχουν βγάλει τα χρώματα τους... όπως και να έχει αρχίζω και ερωτεύομαι αυτήν την αγριάδα

Shot at 2012-05-19

υ.γ. εσείς που δεν διαβάζετε τα post mou plz μην "σπαμαρετε" λέγοντας pooooooo pοooooooo ποσο μεγάλο post είναι αυτοoooo έλεος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-05-12, 23:24
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παντως τα ενυδρεια σου φαινονται να στηθηκαν με μερακι.

Για τα demasoni σε 90 λιτρα σου ευχομαι καλη τυχη γιατι θα την χρειαστεις.
Παλιά 20-05-12, 00:01
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orbion Εμφάνιση μηνυμάτων

υ.γ. εσείς που δεν διαβάζετε τα post mou plz μην "σπαμαρετε" λέγοντας pooooooo pοooooooo ποσο μεγάλο post είναι αυτοoooo έλεος...
ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΑΜ

βαλε σε αυτα που θες αριθμο προτεραιοτητας και ρωτατα 1-1 πυστεψε με θα στα λισουμε ολα αλλα αμα γραφεις κατεβατα ολοκληρα οι ποιο πολυ μαζι με μενα ενω εχουμε ολη την καλη διαθεση βαριομαστε να διαβασουμε ολοκληρο βιβλιο σορρυ κι ολας αλλα ετσι ειναι και εσυ αντι να τα μικρενεις τα ποστ τα μεγαλονεις εβαλες και το βρακι αντε βγαλε ακρη μετα

κανενα πετσοπ δεν μπορει να στο λυσει το προβλημα ολοι να πουλησουν θελουν σα χρημα σε βλεπουν ολοι..
εδω μεσα που ηρθες εχει μεγαλα μυαλα και πολυ εμπειρα ατομα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές