|
|
||||
|
||||
![]()
στον καρδινάλιο δώσε κατεψυγμένη αρτέμια και O.N. formula2 σε pellet τα σαλιγκάρια τρώνε άλγες από τα τζάμια και τους βράχους
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε κανένα από τα καταστήματα δεν έχει ανατολικά στη Θεσσαλονίκη O.N. Formula2, στο ένα λέει ότι έχει κατεψυγμένη αρτέμια. Πάω να πάρω γιατί τον κόβω νηστικό τον Καρδινάλιο για το ΣΚ ! Ευχαριστώ kostas82 για την απάντηση. |
|
|||
|
|||
![]()
αφου το κανεις fish only γιατί ρίχνεις ασβέστιο??? Σου περισσεύουν τα χρήματα??? :P
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() έχω την εντύπωση ότι τα σαλιγκάρια όπως ο nassarius αλλά και τα turban snail όπως τελικά λέγονται αλλά το ανακάλυψα χτες το βράδυ, έχουν ανάγκη από ασβέστιο για το κέλυφός τους. Έτσι ρίχνω κι εγώ λιγουλάκι εδώ και 2 μέρες (3 σταγόνες /24h) και θα πάρω μέτρηση την Κυριακή για να υπολογίσω πόσο χρειάζεται για να κρατηθεί το ασβέστιο στα 400-450 περίπου ! thnks για την βοήθεια, μήπως να μου δανείσεις μια σταλιά αρτέμια να φάει ο κάρντιναλ που είναι νηστικός ο κακομοίρης από χτές ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά τις απαραίτητες αλλαγές στις σωληνώσεις του φίλτρου, τοποθετήθηκε η αυτόματη αναπλήρωση αλλά και το background και πλησιάζουμε στο τελικό στάδιο της τοποθέτησης του εντός ευνδρείου εξοπλισμού.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο αριστερό στήριγμα έχετε βάλει το σωληνάκι της αναπλήρωσης;
Τον αισθητήρα τόσο βαθιά που τον βάλατε δε θα αναπληρώσει τίποτα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσο για το σωληνάκι αναπλήρωσης είναι στην δεξιά μεριά δίπλα στο σπρέυ μπάρ της εξόδου του εξωτερικού φίλτρου και δεν φαίνεται στις φώτος. Τηνκσ για τα σχόλια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το μικρό μου ενυδρείο | GREMIAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-03-11 14:38 |
μικρό ενυδρείο | pantdimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-09-10 22:45 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
μικρό θαλασσινό | j.p. | Nano Reef | 10 | 11-04-09 22:59 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |